Dodaj do ulubionych

Dr Szymczyk z invimedu

14.03.13, 13:13
Cześć,

Widzę, że invi med ma nowego lekarza, do którego z tego co mi wiadomo można zapisywać się na bezpłatne konsultacje. My byliśmy już z żoną na konsultacjach u kogo innego, ale znajomi powoli szykują się do takowych. Czy ktoś z Was u niego był??
Obserwuj wątek
    • karolina1966 Re: Dr Szymczyk z invimedu 15.03.13, 17:38
      Byłam na darowej wizycie. Bardzo fajny facet. Teraz w invimedz są znów jakieś darmowe wizyty nie wiem musisz spojrzeć na stronę.
      • karolgd Re: Dr Szymczyk z invimedu 18.03.13, 11:00
        Poszperałem i znalazłem o nim opinie jeszcze z czasów, gdy pracował w Anglii. Myślę, że link się Wam przyda: www.mojecoventry.pl/index.php?module=Dizkus&type=user&func=viewtopic&lang=pl&topic=31380
        • aneta2233 Re: Dr Szymczyk z invimedu 24.03.13, 14:38
          Byłam u niego już kilka, a w zasadzie 3 razy i jest ok. Na razie moge tylko powiedziec, że jestem zadowolona. Konkretny, ale wszystko dobrze tłumaczy i fajne jest to, że ma doświadczenie w Anglii w dobrej klinice. WIem, bo sama szukałam o nim informacjismile Najlepiej pójść na wizyte i zobaczyc samemu.
          • karolina1966 Re: Dr Szymczyk z invimedu 26.03.13, 18:33
            No to zostaje przy nimm. Dodatkowo mnie przekonalaś wink)
    • minastirid Re: Dr Szymczyk z invimedu 27.03.13, 19:57
      o dobrze wiedzieć, że jest nowy lekarz, ale klinika już wcześniej zatrudniała bardzo dobrych specjalistów, więc i wcześniej można było śmiało tam się udać. Poza tym jeśli ktoś będzie miał wątpliowości, co do wyboru kliniki warto wiedzieć, że invimed ma najwyższą skuteczność w leczeniu niepłodności, a chyba na tym każdemu najbardziej zależy właśnie na skuteczności.
      • karolgd Re: Dr Szymczyk z invimedu 29.03.13, 14:20
        O! Są gdzieś dane o najwyższej skuteczności? Klinika mi odpowiada, ale takich danych nie widziałem smile
        • aneta2233 Re: Dr Szymczyk z invimedu 11.04.13, 19:45
          Szczerze mówiąc też nie widziałam takich danych o invimedzie. Możesz podać źródło?A Tobie karolina966 odpisał już w innym wątku - jak będziesz miałą ciekawe refleksje po wizytach u "naszego " doktora Szymczyka, to piszsmile Zawsze warto wymienić się doświadczeniem i spostrzeżeniamismile
          • aneta2233 Re: Dr Szymczyk z invimedu 29.05.13, 18:25
            No powiem Wam, że już trochę czasu minęło od pierwszej wizyty u dr Szymczyka i ze spokojnym sumieniem mogę go Wam polecić. To naprawdę dobry lekarz. Czasami są opóźnienia i trzeba czekać ok pół godziny na wizytę, ale warto.
        • mazaczek88 Re: Dr Szymczyk z invimedu 04.09.13, 21:52
          te dane mają na stronie . Śledę ich na FB i tamczasem sie dzielą takimi rewelacjami wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka