Dodaj do ulubionych

temeratura 37C

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 06:49
hej dziewczyny. mam 26 dc i zmierzyłam dzisiaj temerature bo bardzo żle sie
czuję i mam 37C . Co to oznacza?????
Obserwuj wątek
    • krztyna Re: temeratura 37C 23.07.04, 07:52
      Przeziębienie (a raczej w świetle ostatnich temperatur - przegrzanie)?

Który dzień cyklu, co to znaczy, że bardzo źle się czujesz? napisz coś więcej,
      to "zdiagnozujemy" czy to ciąża big_grin (zakładam, że to chciałabyś podejrzewać?)
      • Gość: jusia12 Re: temperatura 37C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 10:18
        26 dc, a dolegliwości mam takie, budze sie o 6 rano i bardzo, bardzo mnie
        mdli.Zaznaczam , ze biorę bromergon może to po nim sie źle czuję????
    • ewa.analityk1 Re: temeratura 37C 23.07.04, 10:47
      a iludniowe masz cykle, możliwe że to ciąża, może testuj w poniedziałek
      • Gość: jusia12 Re: temeratura 37C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 11:31
        cykle mam 30 dniowe. Co ty na to Ewo???!!!!
      • Gość: jusia12 Re: temeratura 37C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 11:32
        Ewo, napisz mi jeszcze prosze, jak powinna kształtować sie tem. w 2 fazie
        cyklu???
    • Gość: jusia12 Re: temeratura 37C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 13:06
      halo Ewo i inne dziewczyny, czekam z niecierpliwością na wasze opinie!!!!!!!
      • aniulekq Re: temeratura 37C 23.07.04, 13:09
        Temperatura od owulacji powinna wynosic ok 37C, potem spaść i pojawia się @.
        Nie jest regułą, że temperatura w II fazie cyklu ma wynosić 37C, sa przypadki
        ze wynosi 36,8, musi być natomiast podwyższona
        • Gość: aga Re: temeratura 37C IP: *.crowley.pl 23.07.04, 14:40
          Czy skok temperatury jest równoznaczny z owulacją? Czy temperatura może
          podskoczyć nawet, jeśli pęcherzyk nie pękł?
        • Gość: jusia12 Re: temeratura 37C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 15:12
          na ile dni przed okresem spada temperatura
          • aniulekq Re: temeratura 37C 23.07.04, 15:23
            od poczatku:
            W I fazie temperatura utrzymuje się w granicach 36,6C
            Potem jest skok do 37C, potem spadek do 36,6 (owulacja)i znów wzrost do 37C,
            który utrzymuje się do końca II fazy. A więc, I faza to niska temperatura, II
            faza to temp wysoka.
            Temperatura spada u mnie ok 1-2 dni przed @ do ok 36,5

I najważniejsze: podałam przykład średniej temp, nie sugerujcie się tymi danymi
            liczbowymi-ważne żeby był widoczny skok, spadek i znów skok temp.
            • Gość: jusia12 Re: temeratura 37C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 15:32
              dzięki bardzo za dokłady opis
              • aniulekq Re: temeratura 37C 23.07.04, 15:40
                Nie ma sprawy, oby Twoja podwyższona tepmka sugerowała jedno...
                Powodzenia!!!
                • Gość: Dorota Re: temeratura 37C IP: 213.77.60.* 23.07.04, 17:26
                  Jeżeli masz cykle 30 dniowe to utrzymywanie się podwyższonej temperatury po
                  spodziewanej @ może oznaczać ciążę. Podwyższona temperatura jeżeli występuje
                  dłużej niż 16 dni może świadczyć o ciąży czego ci z całego serca życzę
                  powodzenia.
                  • kattrin1 Re: temeratura 37C 23.07.04, 19:43
                    Dziewczynki a jak temperatura w I fazie jest 37st potem jednodniowy spadek na
                    36,4(3 dniowa @) a potem znowu temperatury, już w trakcie @ podwyższone
                    temperatury (od 36,9-37,3 st).
                    Dodam że robiłąm dwa testy i : na jednym kropka a na drugim nawet nie pojawiła
                    sie wyraźna kreska testowa tylko też kropka. Czy to może być objaw przegrzania,
                    przeziębiona raczej nie jestem.
                    Co Wy na takie cosik?
                    Pozdrawiam i czekam na odp. Kasia
                    • aniulekq Re: temeratura 37C 23.07.04, 20:07
                      Dziwna sprawa. Może warto wybrac się do laboratorium i zrobić hCG? Martwi mnie
                      jednak ten spadek temp i potem znów wzrost. Może to faktycznie efekt
                      przegrzania, tylko dlaczego tak dziwnie wychodzą Ci testy?
                      • kattrin1 Re: temeratura 37C 23.07.04, 21:57
                        mam dostać skierowanie na bete w poniedziałek i odrazu pójdę zrobić,
                        spróbuje zrobić jeszcze jeden test, tylko nie wiem czy warto?????
                        Poczekać czy spróbować??? Jak doradzasz?
                        Pozdrawiam cieplutko Kasia
                        • aniulekq Re: temeratura 37C 23.07.04, 23:01
                          Ja bym chyba zrobiła test przed betą, bo jestem strasznie niecierpliwa winkAle
                          nie sugeruj sie za bardzo wynikiem(jeżeli będzie negatywny), tylko poczekaj do
                          pon na decydujące rozstrzygnięcie!
                          Powodzenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka