Dodaj do ulubionych

klinika endo-gino. na Kopernika

17.07.13, 10:35
Cześć Dziewczyny smile

Czy któraś z Was może leczyła się na oddziale klinicznym endo-gin na Kopernika i jest w stanie powiedzieć mi, jakie są dokładne zasady przyjęcia na oddział?
Mam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na oddział, ustaliłam tel. termin przyjęcia - czy powinnam jeszcze umówić się do przychodni przy oddziale na wizytę, żeby któryś z lekarzy tam pracujących przybił mi pieczątkę na skierowaniu, czy wystarczy to co mam?
Próbowałam się dowiedzieć tego telefonicznie u nich, ale dostałam sprzeczne informacje i nic już nie wiem, a nie chciałabym żeby się okazało, że nie zostanę przyjęta z jakiegoś bzdurnego powodu.
I jakie macie w ogóle wrażenia z pobytu z oddziału?
Ja mam podejrzenie PCOS i Hashimoto, mam nadzieję, że wreszcie ktoś mnie porządnie zdiagnozuje.
Obserwuj wątek
    • llolo1 Re: klinika endo-gino. na Kopernika 17.07.13, 10:37
      a i chodzi mi o krakowski Szpital Uniwersytecki smile
    • asiak-sk Re: klinika endo-gino. na Kopernika 10.08.13, 16:24
      Witam, ja dostalam skierowanie wczoraj. Przekopuje wlasnie fora - czy masz moze jakies aktualne informacje?
      • nadiuska Re: klinika endo-gino. na Kopernika 15.08.13, 20:26
        Trzeba zgłosić się między 7 a 8 rano do rejestracji a następnie czekać na wizytę u lekarza ambulatoryjnego (w tym samym dniu). Tam przeprowadzany jest wywiad i lekarz zleca ewentualne badania jakie należy zrobić przed przyjęciem na oddział. Wyznaczana jest również data zabiegu/przyjęcia na oddział. Dla pewności możesz przedzwonić do rejestracji ale w moim przypadku właśnie tak sie to odbyło. Obecnie czekam na laparoskopię w tym szpitalu. Termin mam już wyznaczony.
        • madlen19911 Re: klinika endo-gino. na Kopernika 13.08.14, 12:42
          Hej dziewczyny.

Byłam dziś na Kopernika 23 i termin wyznaczyli mi na koniec grudnia! (prawie za 4 miesiące) ja nie mogę tyle czekać, mam duży torbiel jajnika - 7cm i chcialabym mieć zabieg szybciej. Czy orientujecie się gdzie jeszcze możnac wykonać operacje laparoskopowo bezpłatnie??? może jakieś kliniki prywatne z nfz? (szpital Żeromskiego odpada, bo też trzeba długo czekać...)
          Jeśli cokolwiek wiecie, piszcie
    • z_meetropolii Re: klinika endo-gino. na Kopernika 20.08.13, 21:56
      proszę o info czy byłaś już na obserwacji w klinice. \ja byłam prywatnie na wizycie u profesora z kliniki ,teraz mam zrobić szczepienie przeciw żółtaczce a potem podobno mam być zdiagnozowana w szpitalu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka