Gość: ania IP: 62.233.169.* 04.08.04, 19:42 ile z was leczacych sie w invickcie zaszlo juz w ciaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: invicta w gdansku 04.08.04, 19:53 nie traktuj siebie jak jednostke statystyczna. te kkobiety, ktore zaszly badz tez nie nie sa Toba, kazdy organizm jest inny. wybierajac klinike czy gina musisz komus zaufac. inaczej leczenie jest pozbawione sensu. ja dopiero zaczlem przygode z invicta.na razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_27 Re: invicta w gdansku 04.08.04, 20:02 czesc ja tez sie lecze w i nvictie i narazie nic ale jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: invicta w gdansku IP: *.wlanet.wla.pl 05.08.04, 00:26 ja sie leczę w invikcie już 6 miesiecy,ciąży nie widać,ale ogólnie mogę powiedzieć ,że jestem zadowolona,gdyby tylko lekarze byli bardziej rozmowni byłoby ok.,a tak muszę ich ciągnąć za jezyk....................ale czego sie nie robi ,żeby osiągnać cel......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: invicta w gdansku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:04 Ja zaszłam, całkiem niedawno i to w ciążę trojaczą ! Odpowiedz Link Zgłoś