Dodaj do ulubionych

toxoplazma

18.12.13, 13:20
-dobry lekarz od chorob zakaznych a dokladnie ,
badanie toxoplazmy wyszla niska avidnosc <0,200
i mozliwe ze to pozostalosci po wczesniejszym zakazeniu,albo cos rzeczywiscie jest ,
i zakaz staran o dzidzie,bo jest to wrazie czego niebezpieczne,
dostalismy namiary do dr.anny chelmickiej katowice ul 1 maja 88.
a czy ktos zna namiary moze na jakiegos dr w czestochowie.
maz pracuje niewiem do kiedy i narazie nie ma jak jechac do katowic.
Obserwuj wątek
    • mamasi Re: toxoplazma 19.12.13, 15:38
      Zgłoś się najlepiej do lekarza chorób zakaźnych w przychodni przyszpitalnej Wojewódzkiego Szpitala:
      www.szpitalparkitka.com.pl/125,Obserwacyjno---Zakazny
      Tylko nie wiem jakie są kolejki oczekujących, jak długie to poproś o namiary prywatnie do jakiegoś lekarza od nich - w recepcji powinni dać.
      Dostaniesz leki, pewnie rovamycynę, potem powtórne badania i będzie oksmile
      Toksoplazmoza jest bardzo niebezpieczna dla maleństwa więc dobrze że dowiedziałaś się o tym teraz.
      Powodzenia i zdrówka życzęsmile
      • agaipawel12345 Re: toxoplazma 22.12.13, 07:41
        Pojechaliśmy jednak do katowic,i pani dr chelmicka stwierdziła że tunis niema.nie ma żadnych bakterii,i stwierdziła że który lekarz zleca badanie toxo igm kidy ing jest zerową to wtedy zleca się badania igm,i straciłam 100zł wizytę żeby tylko to usłyszeć,i 83zł za zrobienie tego badania,od 1 wizycie w provicie straciliśmy ponad 1000zł.bo mądrzy lekarze na miejscu niepotrafia zlecić np,takiego badania jak ocena rezerwy jajnikowej,gdzie u mnie wyniosła 0,8 poniżej normy.a ceny badań w klinice są z kosmosu za podst hormonalne zaplacilam 377zł, nasienia męża 240zł.
    • ingalill23 Re: toxoplazma 24.12.13, 11:04
      Provita to dno...
      • kropas24 Re: toxoplazma 24.12.13, 11:37
        Provita to dno, maszynka do robienia pieniędzy. Własnie uciekam od niej do InVimedu w Katowicach - dr Sodowska, anioł. Jestem po jednej stymulacji w Provicie, tam jest ilość a nie jakość. Burdel mam w papierach, wyparowały mi moje oocyty z dokumntacji medycznej, część oocytów zniszczyli bez mojej wiedzy. Drogo jak diabli. W programie rządowym zapłaciłam za protokół długi 6 tyś, teraz prywtanie w Invimedzie podejdę do wszystkiego za 9 tyś - włacznie z lekami. Dziewczyny - nie ja jedna jestem rozczarowana Provitą, uważajcie na tą klinikę. Nie wykonali mi wszystkich badań, na własna reke dzieki pomocy dziewczynom z formum sie diagnozowałam i wyszły mi 2 choroby!!!!! Moja stymulacja i transfer to była starta czasu i pieniędzy. Kolejna kwestia - nie ma podejścia indywidualnego do pacjentki, każda po punkcji i do crio dostaje ksero w wypisanymi lekami, nie ma doboru leków do pacjentki - przez co o mały włos nie zjechałam bo miałam tyle skutków ubocznych włacznie z zakrzepicą. A kwestia lekarki chorób zakaźnych - dr Chełmicka z Mickiewicza - jedna z lepszych lekarek, bardzo ja polecam big_grin Jak macie opcje - uciekajcie z Provity np. do Gyncentrum lub InVimedu lub do Krakowa.
        • kropas24 Re: toxoplazma 24.12.13, 11:39
          aaa i dr Chełmicka przyjmuje tez na 1 maja big_grin leczyłam u niej boleriozę...po nieudanym transferze...
    • moni_kaw Re: toxoplazma 28.12.13, 14:30
      nie chciałabym być niegrzeczna ale jaki jest problem żebyś sama pojechała do Katowic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka