olesja1 20.08.04, 19:17 Czesc Aniulekq! Mam pytanie odnosnie ziol: na jak dlugo wystarcza ta mieszanka? Ja pije 2 tygodnie i juz wypilam prawie polowe. Czy to nie za szybkie tempo? Dzieki za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: DO ANIULEKQ!!!! 20.08.04, 20:08 Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, ale jeżeli kupiłaś zioła w takich ilościach jak napisałam i pijesz tez w takich ilościach jak podałam to chyba prawidłowo "schodzą" Ci te ziółka A jak się czujesz? Ja zaczynam kurację dopiero za II miesiące, po zaleczeniu endometriozy ( Odpowiedz Link Zgłoś
olesja1 Re: DO ANIULEKQ!!!! 21.08.04, 13:13 Czesc Aniulekq.Ziolka da sie przelknac,nawet moga posmakowac.Czuje sie swietnie po nich.Jajniki zaczely pracowac(czylam kucie w obydwu,tylko niewiem czy to po ziolach czy po laparo),troche polerszyla mi sie cera,a po depilacji tak szybko nie odrastaja wlosy.Zapytalam dlatego ze na bociane dziewczyna napisala ze pije zestaw O.Klimuszki,i wypila polowe i prawie 4 tygodnie.Ja kupilam po 50g kazdego ziola,wymieszalam,i w dwa tygodnie wypilam prawie polowe.Stosuje sie do twoich zalecen,ale przestraszylam sie ze robie cos nie tak.Pozdrawiam,Olesja Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: DO ANIULEKQ!!!! 21.08.04, 14:20 Olesju! Bardzo się cieszę, że tak zbawienny wpływ ma na Ciebie ziołowa mieszanka! Oby tylko zaowocowała nie tylko piękna cerą i czuciem owulacji ale takze sliczną dzidzią! A apropo Boćka to tez sledzę wątek o ziołach,więc jestem na bierząco co u Ciebie) Pozdrawiam i pisz szybciutko, że wyszły Ci II kreski na teście! Odpowiedz Link Zgłoś
olesja1 Re: DO ANIULEKQ!!!! 21.08.04, 19:42 Dzieki!!!!! chialabym juz zobaczyc te II krechy! Do uslyszenia i duuuuzo zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś