Witam Was Kochane czekające na mały Cud

Z góry przepraszam jeśli się powtórzę z pytaniami które już ktoś tu zadał. Przeglądając pobieżnie nie znalazłam zadowalających mnie odpowiedzi. Może na początek krótko o nas...(.od dwóch lat staramy się maleństwo, a od roku się leczę...bezskutecznie. Partnera wyniki są w normie, u mnie lekarz stwierdził pcos, a do tego tworzą się torbiele. Hormony niestety też nie są w normie, głównie za niski progesteron w f. lutealnej, estradiol w f. owulacyjnej niski, prolaktyna w normie. Po stymulacji clo, wprawdzie rosły pęcherzyki ale nie pękały, pregnyl nie pomógł. Po roku wydawania kasy na wizyty które nic nie wnoszą...mamy dość, Zwłaszcza że partner wyjeżdża w delegacje i co raz trudniej z dopasowaniem się.)
Dlatego też podjęliśmy decyzję o in vitro. W związku z tym kilka pytań: jak długo się czeka na cały ten zabieg, jeśli mam badania z przed kilku miesięcy?( nie chodzi mi o kwalifikacje do refundacji in vitro),my po prostu chcemy z skorzystać z takiej możliwości, jak to jest z tymi protokołami? jaki miałyście przy pcos?Pozdrawiam a...ja