marek.jar 19.05.15, 10:26 Jestem w wieku 40+. Moje problemy polegają na tym, że nie jestem w stanie osiągnąć pełnej erekcji. Staramy się o dziecko i powiem szczerze, że jest to pewien problem techniczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrts78 Re: Problemy z erekcją 21.05.15, 15:10 Powiem Ci, że wiek też już swoje robi. Dziwię się, że doprowadziłeś do tego... byłeś u jakiegoś urlologa? Seksuologa? Przecież medycyna już dawno odkryła leki na Twoje dolegliwości. No ale rozumiem, męska duma. Ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
ambx Re: Problemy z erekcją 08.06.15, 14:48 Po kolei Marek: Czasu masz niewiele. Już teraz, jak wam się uda będziesz szykował potomka na bal maturalny mając jakieś 65 lat! Problem może być i medyczny i psychiczny (podświadomy ciężar odpowiedzialności). Skocz do apteki po coś bez recepty - jest tego dużo. Jak nie pomoże - lekarz rodzinny, recepta na viagrę (po to ją wymyślili) i zrób też badania ogólne krwi i dodatkowo jakości nasienia! - Można płatnie, nie czekając miesiącami. Do dzieła, bo sczeźniesz bezpotomnie, albo twoja kobieta poszuka sobie innego dawcy DNA! Odpowiedz Link Zgłoś
ambx Re: Problemy z erekcją 09.06.15, 16:54 Oooops! Bez sensu sie tu wychylam. "Marek" i jego problem wygląda na wpis agencji reklamy netowej, żeby pracowite trolle reklamowe mogły promować jakiś tam cudowny preparat. Odpowiedz Link Zgłoś