76fiona 15.09.04, 14:38 Co możecie mi powiedzieć na temat działania tego leku?? Androlog przepisał go mojemu mężowi (wyniki badań w sumie niezłe ale nie najlepsze jeśli chodzi o żywotnośc i ruchliwość) Będe wdzięczna za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia_gp Re: Polfilin 15.09.04, 19:24 Mój mąż też ma przepisany ten lek na poprawę parametrów. Trochę o nim jest na bocianie, wklejam link www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3661&highlight=polfilin Pozdrawiam! Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Polfilin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 21:42 Mój mąż to bral przez trzy miesiące na żylaki i plemniczki, ale w niczym specjalnie to nie pomogło.Nie wiadomo czy żylaki sa,bo się nie badał,ale nie narzeka. Zmienił bieliznę na luzniejszą ,nie kąpie się w gorącej wodzie, zdrowo się odżywia i nastąpila jako taka poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: Polfilin 28.11.04, 19:44 Zadbaj o dobry śluz szyjkowy, a to genialnie wpłynie na żywotność i formę plemników. Jeśli określisz najbardziej płodne dni w cyklu (samoobserwacja albo test Clea Plan One Step- w aptekach), to jeśli plemniki żyją tylko parę godzin, to macie szanse na dzidziusia. No i duzo wit.C dla męża. A dla Ciebie- zadbaj o śluz (uwaga na infekcje, tampony OB, możesz spróbować syrop wykrztuśny- poprawia śluz a tym samym warunki dla plemników).Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś