Gość: Novva IP: 195.177.197.* 18.09.04, 11:05 Witam dziewczyny! Czy moze wiecie czy od przyszłego roku in-vitro na być refundowane, czy to prawda??? Moze któraś z was wie dokładniej coś ta ten temat??? To by było rozwiązanie dla wielu osób!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: In-vitro refundowane?????????????????? IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 17:36 Nie mam pojęcia czy invitro będzie refundowane ale to że do tej pory nie jest , to wyłączie zasługa Polskiego Kościoła Katolikiego i jego wierno poddańczego polskiego rządu. Jesteśmy jedynym krajem w UE w którym in-vitro nie jest refundowane. To skandal ! Pozdrowionka i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: In-vitro refundowane?????????????????? IP: 213.77.14.* 18.09.04, 19:04 Bedzie refundowane ale od 2007 i to tylko dla wybranych. Szkoda czasu. Pozdrawiam. Duzo czytałam na ten temat i sie pytałam bo byłam tym bardzo zainteresowana tym bardziej że miałam już jedno in-vitro w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś