dazzle 01.10.04, 10:40 W tabletkach 10 mg, jeśli któraś z Was ma na zbyciu. Pozdrawiam, dazzelka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra123 Re: Odkupię Duphaston IP: 217.8.186.* 01.10.04, 12:00 Chodzi o to że nie masz recepty ? Ja wyżebrałam w aptece już parę razy bez recepty - panie mnie już znają bo często (niestety ) zaglądam a to po Androvit a to po kwas foliowy a to po ziółka... Pozdrowienia s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Odkupię Duphaston IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:02 Mam 1 op. Duphastonu na zbyciu. Jak Ci je dostarczyć skąd jesteś? Ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Odkupię Duphaston 01.10.04, 12:19 Jestem w Warszawy, możesz przysłać priorytetem po wpłacie na Twoje konto albo za pobraniem, jak byłoby Ci wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulla Re: Odkupię Duphaston IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 01.10.04, 15:35 ja mam receptę. Jeśli ktos potrzebuje gg 2061843 Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Odkupię Duphaston 01.10.04, 16:28 Gość portalu: Agulla napisał(a): > ja mam receptę. Jeśli ktos potrzebuje gg 2061843 Nie mam dostępu do gg w pracy. Poza tym jak mogłabym Ci zabrać receptę? I jak bym się zrewanżowała? Odpowiedz Link Zgłoś
bm30 Re: Odkupię Duphaston 01.10.04, 18:46 Dziewczyny, czy Wy same eksperymenty przeprowadzacie? Przecież jak chcesz być w ciąży, wo idziesz do ginekologa i dostaniesz receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Odkupię Duphaston 04.10.04, 11:48 Bm30, jeśli będę potrzebowała rady, to się na pewno do Ciebie zgłoszę. Natomiast teraz potrzebuję Duphastonu i nie muszę się chyba z tego tłumaczyć? Rozumiem, że Twój post wynika z troski o mnie i dziękuję za nią. Dlatego dodam tylko, że nie przeprowadzam ŻADNYCH eksperymentów na sobie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agulla Re: Odkupię Duphaston 04.10.04, 12:46 ja juz nie potrzebuję. znieniłam lekarza a on zmnienił lekarstwo. Jeśli chcesz wyslę Ci pocztą. Muszę tylko sprawdzić w domu ile mg one są. Jesli chcesz napisz mi swój adres na agulla@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś