Gość: cetka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 23:32 co oni robia z kontrastem po wykonaniu hsg? on automatycznie wyplywa po wstaniu z lozka, czy jakos inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutrzenkaa Re: hsg-pytanie techniczne 13.10.04, 07:28 U mnie po zabiegu HSG nieznaczna czesc kontrastu wyplynela (dlatego warto miec ze soba podpaske na taka ewentualnosc) natomiast pozostala czesc ktora jajowodami dostala sie do jamy otrzewnej bedzie ulegala stopniowemu wchlonieciu. Jutrzenkaa Odpowiedz Link Zgłoś
anka_32 Re: hsg-pytanie techniczne 13.10.04, 09:48 Mnie kontrast "opuszczał" przez parę godzin - po badaniu dostałam trochę ligniny, a potem podpaska. Pozdrawiam, ania Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: hsg-pytanie techniczne 13.10.04, 11:34 Tak po badaniu część kontrastu wypływa i pewnie dadzą Ci liglinę. Potem warto założyć podpaskę -------- czekam na cud 33 cykl www.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.k Re: hsg-pytanie techniczne 13.10.04, 13:41 A czy to badanie boli i na czym ono polega??? Odpowiedz Link Zgłoś