Dodaj do ulubionych

pytanie o chlamydie???

IP: *.ha.pwr.wroc.pl 23.10.04, 19:23
Hej dziewczyny mam pytanie ? mój mąż robił badanie na chlamydie i wyszło oki,
czy ja musze robic badanie na chlamydie czy jezleli wyniki męza sa oki to nie
ma sensu żebym ja robiła
z góry dziekuje za odpowiedz!!!
pozdrawiam Was wszyskie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Elusia Re: pytanie o chlamydie??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.10.04, 22:48
      CZeść, dokładnej odpowiedzi na to pytanie nie znam, bo nie wiem po jakim
      okresie jest wystarczająca "ilość" na badanie, chciałam Ci tylko napisać, że
      warto coś takiego zrobić, szczególnie przed HSG, bo mój gin sam stwierdził,
      że "wepchnęlibyśmy" bakterię głępiej.. Uhh, aż nie chcę o tym mysleć! No i
      ciekawostka - pół roku temu miałam badanie na chlmydie i nic nie wyszło,
      popatrz jak szybko można się tego świństwa nabawić! Zależy oczywiście co Cię
      czeka, ale ja uważam, że lepiej się zbadać!
      Pozdrawiam i życzę wszsytkim zaciążenia!!
    • Gość: olivia8 Re: pytanie o chlamydie??? IP: *.ha.pwr.wroc.pl 23.10.04, 23:11
      Hej dzieki Elusia za odpowiedz!! ale teraz to się zmartwiłam bo miałam robione
      dawno Hsg i mój super lekarz nie poweidział mi zeby to badanie zrobic a póxniej
      miałam jeszzce laparoskopie i tez nie miałam tego badania robic tak że sie
      zmarwtiłam( juz czasami człowiek nie ma siły z tymi lekarzami!!!!!!) , napewno
      wykonam to badanie na chlamydie w najblizszym czasie.
      Pozdrawiam jeszcze raz i zycze wam Wszystkim fasoki.
      • Gość: Elusia Re: pytanie o chlamydie??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.10.04, 23:43
        Olivia, nie chciałam Cię przestraszyć! Nie możemy się wszystkiego w nas
        doszukiwać, bo zwariujemy! Wiem tylko, że akurat jeśli chodzi o niepłodność to
        ta bakteria jest nam akurat niepotrzebna smile
        Na wiadomość o chlamydii lekarz się usmiechnął i pyta - basen, jaccuzi, gorące
        źródła? No, a ja byłam w Turcji.. I teraz już wiem czego będę niestety unikać..
        Pozdrawiam Cię i życzę zaciążenia!
        • Gość: olivia8 Re: pytanie o chlamydie??? IP: *.ha.pwr.wroc.pl 24.10.04, 11:17
          Hej Elus ja własnie wiem ze ta bakteria jest niebezpieczna tylko niestety
          trafiłam do beznadziejnego lekarza który wszystko robił mi od konca i nigdy nie
          zalecił ani badania hormonów ani tej chlamydi dopiero teraz niedawno zmieniłąm
          lekarza i oczywiście znalazłam to forum na którym się duzo dowiedziałąm.
          Pozdrawiam Cie Eluś serdecznie i jeszzce raz dzięki za odzew.
          Życze pieknego dzidziusia papa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka