veta31 28.10.04, 19:26 boje sie ze nie bede mogla miec dzieci, probujemy z mężem i nic, nie wiem co robić........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura771 Re: chcę mieć dziecko!!!!!!!!!!! 28.10.04, 19:59 idźcie do lekarza się przebadać, ty do ginekologa na hormony a mąż do androloga na badanie nasienia, szkoda żyć w nerwach, lepiej się upewnić, czy wszystko OK. A może nie celujecie po prostu w owulację? Poradź się lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
veta31 Re: chcę mieć dziecko!!!!!!!!!!! 28.10.04, 20:15 ok, pewnie masz rację, ale wiesz ten strach jest paraliżujący... Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: chcę mieć dziecko!!!!!!!!!!! 29.10.04, 09:30 Wiesz, jeśli nie wiesz na razie, czy w ogóle masz problem, to przestań się bać. Lepiej idź na forum Dla starających się, bo jak się tu naczytasz o różnych przyczynach niepłodności, to zaczniesz ich w sobie szukać. Najpierw idź się zbadać, wyślij męża do lekarza, idź na tamto forum. Nie panikuj. Prowadzisz obserwacje temperatury, śluzu i szyjki? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Koniecznie wyślij męża. 29.10.04, 09:38 Pollla sprzedała mi swój sposób: Na tydzień przed planowaną wizytą opowiedziała o swojej koleżance, której mąż nie chciał się przebadać. On powiedział, że by poszedł. I jak przyszło, to nie mógł odmówic. To boli, ale trzeba. Jeżeli tak by się zdażyło, to pociesz chłopa jak najmocniej możesz. Ja jak zobacxzyłem swoje wyniki to pierwszą myślą było, żeby obciąć sobie ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś