Dodaj do ulubionych

Od czego zacząć?

05.11.04, 15:26
Witam!
Dziewczyny proszę was o pomoc
Otóż postanowiliśmy się przebadać a niewiemy od czego zacząć
Mój gin zawsze jak idę na wizytę bo kolejna @ spóźnia mi się to zawsze daje
coś na wywołanie i tak non stop a jak już dostanę @ to trwa do 2-óch dni
bardzo skąpa. On mówi że tak niektórzy mają ale ja mam złe przeczucia!
Staramy się 6cykl i nic.
Może znacie dobrego gina co by się tym zajął najlepiej na NFZ ale
niekoniecznie
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Od czego zacząć? 05.11.04, 15:32
      przede wszystkim na poczatek oznaczyc poziom hormonów w poszczegolnych dniach
      cyklu, zrobic monitoring, tzn. kilka usg w okresie okoloowulacyjnym aby
      sprawdzic czy dochodzi do owulacji. badanie nasienia meza. a jesli wszystko jest
      ok. to sprawdzic droznosc jajowodow i zrobic test na wrogosc sluzu.
      • 17lipiec1976 Re: Od czego zacząć? 05.11.04, 15:35
        zmien gina na takiego ktory naprawde zna sie na swoim fachu i bedzie mogl Ci
        pomoc. prawdopodobnie masz za malo progesteronu, dlatego twoje miesiaczki sa
        skape i krotkie.
    • red.red1 Re: Od czego zacząć? 11.11.04, 16:19
      Nie wiem skad jestes, ale proponuje Lublin. Pierwsza wizyta prywatna platna u
      gina, tam dostajesz skierowanie do Kliniki Andrologii iRozrodczosci.Wszystkie
      badania finansuje NFZ, placisz tylko za prywatna wizyte.Chcesz telefon to daj
      znac.
    • justy11 Re: Od czego zacząć? 11.11.04, 22:02
      Ja chce telefon. Sama staram się kilka cykli i nic. Czy tam zajmą się mną ? I
      dlaczego polecasz Lublin ?
      • red.red1 Re: Od czego zacząć? 12.11.04, 09:36
        Tam jest doskonala opieka,super atmosfera, wszystkie badania bezplatne i na
        cito,sympatyczna kadra,jedyny minus to straszny stan budynku,jest w trakcie
        remontu,ale gdy musisz zostac w szpitalu lezysz na nowym oddziale patologii,
        maja wydzielone sale.Ja jestem po UIU czekam z nadzieja to dopiero drugi
        cykl,ale wiem ze niewiele pacjentek jest niezadowolonych. Do mojego gina
        przyjezdzaja dziewczyny z calej Polski,teraz byla nawet jedna z Wloch. Adres
        gina:Grzegorz Jakiel ul.Krakowskie Przedmiescie 13 tel.[081] 534 46 01,to
        kierownik Kliniki Rozrodczosci i Andrologii AM w Lublinie ul.Staszica 16 i tam
        Cie bedzie prowadzil,tylko najpierw musisz wylozyc 100 zl na wizyte w jego
        gabinecie.Polecam!!!
      • red.red1 Re: Od czego zacząć? 12.11.04, 09:39

--Aha zapomnialam rejestracja telefoniczna do Jakiela tylko w poniedzialki i
        czwartki od 16.00 do 20.00 przyjmuje w poniedzialki i srody w tych samych
        godzinach. Powdzenia!!!!!!!!!!
        red
    • stokrotka2 Re: Od czego zacząć? 12.11.04, 10:11
      Dziękuję za odpowiedzi
      I dziękuję tobie red za informację o tej klinice
      Pozdrawiam
    • justy11 Re: Od czego zacząć? 12.11.04, 12:47
      Dzięki za odpowiedź. Czy ty stokrotko2 masz zdiagnozowaną jakąś chorobę ? Bo ja
      nie mam diagnozy. Staram się o dziecko kilka miesiecy i nic. Nie mam jednego
      jajnika a drugi też nawala. Proszę cie odpisz mi czy tam się wybierasz. Bo ja
      dopiero pojade w przyszłym roku bo teraz leczenie nie ma sensu bo nie ma meża.
      (wyjechał na szkolenie) !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka