cleodark 08.11.04, 10:30 Szanowne Forumowiczki, Czy jest to możliwe aby codziennie przez 4 dni robiąc sobie test wynik był,że jest zbliżająca się owulacja? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Cleo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleodark Re: test na owulację- do Ewy Analityk, Maretiny i 08.11.04, 11:32 cleodark napisała: > Szanowne Forumowiczki, > Czy jest to możliwe aby codziennie przez 4 dni robiąc sobie test wynik był,że > jest zbliżająca się owulacja? > Dziękuję z góry za odpowiedzi. > Cleo proszę o odpowiedź, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
cleodark Re: test na owulację- do Ewy Analityk, Maretiny i 08.11.04, 14:30 cleodark napisała: > cleodark napisała: > > > Szanowne Forumowiczki, > > Czy jest to możliwe aby codziennie przez 4 dni robiąc sobie test wynik by > ł,że > > jest zbliżająca się owulacja? > > Dziękuję z góry za odpowiedzi. > > Cleo > > proszę o odpowiedź, proszę... DODAM,że linia kontrolna jest o wiele jaśniejsza od tej wskazującej owu. Wydaje mi się to wszystko dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
cleodark Re: test na owulację-MARETINO, EWO, DZIEWCZYNY!! 08.11.04, 12:09 cleodark napisała: > Szanowne Forumowiczki, > Czy jest to możliwe aby codziennie przez 4 dni robiąc sobie test wynik był,że > jest zbliżająca się owulacja? > Dziękuję z góry za odpowiedzi. > Cleo Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: test na owulację 08.11.04, 14:13 trudno mi powiedziec, nie jestem lekarzem, ja musze zachodzic w ciaze pod kontrola lekarza. chodze na usg, lekarz zawsze mowil mi, kiedy beda strategiczne dni. testami owulacyjnymi poslugiwalam sie raz, ale tamten cykl byl po poronieniu pierwszym i nie bylo w nim owulacji. na testach mialam caly czas kreski dwie, tyle, ze testowa jasniejsza od kontrolnej.owulacji an pewno nie bylo, dwa razy robilam w tamtym cyklu usg, cykl byl porabany w ogole. ja nie mam doswiadczen z testami. zapytaj ewe analityk, ona to ma w malym palcu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesta Re: test na owulację 08.11.04, 14:31 Chyba coś jest nie tak z tym wynikiem, bo nijak to się ma do tego, że owulacja powinna wystapić w ciagu 36 godzin od piku LH. U mnie dwie kreski pokazywały się tylko przez dwa dni potem znowu jedna. I tak było przez kilka cykli. Odpowiedz Link Zgłoś