angieblue26 09.11.04, 18:06 Czy Wy tez tak silnie go odczuwacie ? Jak radzicie sobie z jego "poskromieniem" ( jesli oczywiscie nie macie dzieci )? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ae_iwona Re: Instynkt macierzynski... 09.11.04, 18:09 podobno za duzy instynkt macierzynski odpowiada wyskoa prl ale to chyba nie ma az takiego zwiazku, ja go czuje coraz silniej, jak widze dzidzie to mam coraz wieksza ochote sie zaczac starac, no aleco ja dam mojej dzidzi w wieku 21 lat bedac na studiach musze z tym poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Instynkt macierzynski... 09.11.04, 18:14 )) Ja mam nizutka prolaktyne (prawie "za niska") a doslownie pozeram wzrokiem wszystkie wozki... Wczoraj doszlo do tego, ze jak tak sie wpatrywalam w takiego niemowlaka w kolejce, on chyba "przejal te fluidy" i powiedzial do mnie... mamo.. Oczywiscie skonczylo sie to u mnie wieczornym seansem mega chandry... Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: Instynkt macierzynski... 09.11.04, 18:22 kurcze tez tak mam ze dzieci do mnie lgna, to chyba jakas taka przekorna regula, ze im bardziej sie ich chce tym o nie trudniej, ale mysle sobie ze jak sie juz dziecka doczekam to nie wiem czy go nie "zakocham na smierc", to w koncu bedzie MOJE dziecko, a raczej NASZE Odpowiedz Link Zgłoś
pola29 Re: Instynkt macierzynski... 09.11.04, 18:23 o przepraszam Moja prolaktyna jest w normie ani jej za duzo ani za malo walcze z instynktem juz od 4 lat i nic podobnie jak Wy zrzeram wózki i kobiety z brzuszkami wzrokiem a potem wylewam miliony lez Jestem bezsilna bezradna ale czekam na CUD i wiem ze sie tak stanie Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Instynkt macierzynski... 09.11.04, 18:23 instynkt macierzynski = instynkt marzycielski... marze, ze kiedys i mi sie uda... a tymczasem kazdy wozek, kazda kolejna ciaza w rodzinie, wsrod znajomych wyprowadza mnie z rownowagi, ktora z coraz wiekszym trudem odbudowuje! ot cala prawda... Odpowiedz Link Zgłoś