karola27 11.11.04, 15:05 Czy ktoś może mi napisać gdzie, za ile i za którym razem "udaje się" próba in vitro Właśnie na nie się muszę przygotować Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola27 Re: Pomocy!!! 11.11.04, 20:41 Wiem dziewczyny że pieniażki są często a nawet cżeściej niz często tematem tabu a in vitro to wcale nie prosta decyzja ale przecież gdzieś je wykonują.Czy mogę się czegoś wiecej dowiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Pomocy!!! 11.11.04, 20:57 Zacznij od wyszukiwarki - pod hasłem in vitro w tytule znajdziesz tylko w tym roku ponad czterysta postów. A potem zapytaj o interesujace cię opcje. Pozdrawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: Pomocy!!! 11.11.04, 20:56 Średni koszt in vitro w Polsce to 7 - 9 tys. (cena zabiegu + ceny leków do stymulacji) do tego musisz doliczyć ewentualne koszty przejazdów i zakwaterowania. Klinik w Polsce robiących in vitro jest dużo - takim "zagłębiem" jest Warszawa, Białystok, Gdańsk. Ale kliniki są też w Poznaniu, Łodzi, Krakowie, Lublinie ... Ocena skuteczności to rzecz trochę dyskusyjna, bo kliniki czasem operują różnymi kryteriami i trzeba byc ostrożnym. Za którym razem się udaje - nie mam pojęcia, to najczęściej zależy od Twojego organizmu Polecam lekturę tego zestawienia: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Kliniki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś