Dodaj do ulubionych

CZWARTA IUI - OSTATNIA?

18.11.04, 11:44
JUTRO MAM CZWARTA INSEMINACJE.PROSZĘ WAS O TRZYMANIE KCIUKÓW BO NA WIĘCEJ
CHYBA SIĘ NIE ZDECYDUJE,PONOĆ NIE WARTO, HM. BYŁAM STYMULOWANA
CLO,ESTROFEM,MENOGON, PREGNYL I ACARD.MAM 5 PĘCHERZYKÓW I MODLE SIĘ ABY
KTÓRYŚ ZECHCIAŁ PĘKNĄC I MNIE PÓŹNIEJ USZCZĘŚLIWIĆ.POMYŚLCIE O MNIE JUTRO O
14!PROSZĘ.
Obserwuj wątek
    • rucola Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 11:51
      Mila !

Będę trzymać kciuki !!

Jestem w bardzo podobnej sytuacji, bo mniej wiecej za tydzien, tez bede miala
      czwartą (i też już ostatnią) IUI.

POWODZENIA !!!!!!!!!

Do czterech razy sztuka! Na pewno się uda!
      • mila27 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 11:55
        nie dziekuje coby nie zapeszyć. Długo się staracie? To będzie nasz 17 cykl
        starań a wyniki badań oboje mamy dobre.I zaczynam mysleć o ICSI
        • rucola Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 12:18
          No własnie, nie dziękuj, ale na pewno będzie dobrze!

A jezeli chodzi o nas, to staramy sie chyba 14 - 15 cykli, już nawet nie
          liczę. I tak prawde mowiac, to tez nie licze na sukces przy czwartej IUI,
          dlatego tez myslimy o ICSI. W sobote ide na pierwsza wizyte w tej sprawie, no
          i zaczelismy już robic badania (genetyczne) w tym kierunku.

Ogólnie rzecz ujmując, to u mnie jest wszystko w porządku, tylko mamy lekki
          problem po męskiej stronie, ale też nie jest tak bardzo źle, tylko troche
          obniżone parametry.
      • namad1 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 12:35
        Mila, kciuki już trzymam, ja jestem już po czwartej IUI,w sobotę będę testować ale coś mi sie wydaje, że ta również sie nie udała. Staramy sie juz ponad 2 lata, jest niby dobrze, ale czepić sie mozna plemniczków w mormie tyle tylko, ze w tej dolnej, ja też jakaś dziwna jestem, niby mam owulacje naturalne, ale stymulują mnie i czasami jest tak, ze przy tych stymulacjach to owulacji nie mam, ale generalnie łapię się na wszytkie normy. Chyba czas pomysleć o in vitro,chyba trudno podejmuje się takie decyzje-czas pokaże.
        Powodzenia !!!
        • mila27 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 12:43
          ja myśle o ICSI ale nie wiem czy jestem gotowa a i finansowo to kiepsko
          wygląda. Cholernie drogie to in vitro. NIc z tego nie rozumiem,niby OK a nie
          udaje się. Może się lepiej do psychologa wybrać...
    • mila27 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 15:06
      a czy któraś z was miała więcej niż 4 insemin?
      • pietrek666 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 16:09
        Moja żonka jest po piątej i czekamy. Po trzeciej (bo tyle zakładaliśmy na
        początku) w rozmowie z lekarzem przyznaliśmy się, że na jedno inv nas stać, ale
        pod warunkiem, że przerwiemy IUI. On stwierdził, że skoro prawdopodobieństwo
        wynosi 16% to przydałoby się sześć zabiegów, żeby mieć pewność, że nie są
        skuteczne. Więc idziemy dalej...
    • asiaku Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 16:32
      Ja jestem po drugiej.
      Mój lekarz też namawia do sześciu. Jeszcze nie wiem ile zrobimy.

Czekam na wynik drugiej więc może tylko dwie....smile
      • asiaku Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 16:34
        Niedawno tutaj na forum dziewczyna pisała, że jest po szóstej - skutecznejsmile)
        • pietrek666 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 16:56
          Szóstka też boża liczba, ale moja najszczęśliwsza to siódemka. Jeśli szósta się
          nie uda, to chcę misię namówic za dwa miesiące na siódmą. Od miesiąca rąbię
          MACĘ i witaminki, od 6 grudnia chcę rzucic palenie. Ogólnie staram się trochę
          oszczędzać. Chcę po trzech miesiącach zrobić badanko... i jak się poprawi..
          • elusia76 Re: CZWARTA IUI - OSTATNIA? 18.11.04, 23:28
            Trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!
            • pietrek666 Elu! Pewnie wiesz jak bardzo jest to nam potrzebne 19.11.04, 09:17
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka