marianna24 24.11.04, 20:18 czesc bzubza wlasnie przeczytalam twoj post pt: pora zmienic lekarza. Wynika z niego ze leczysz sie u doktora Buchacza -czy go polecasz i co mozesz o nim powiedziec???Jak oceniasz tego doktora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzubza Re: do bzubza 24.11.04, 21:17 O doktorze czytalam bardzo duzo dobrego na bocianie: www.nasz-bocian.pl/modules.php? name=Forums&file=viewtopic&t=21524&highlight=antybiotyki+starania Ja bylam u niego raz i tak jak napisalam, ze mimo mojej powyzej normy TSH kazal sie starac. A to nie jest wskazane przy nieleczonej niedoczynnosci tarczycy. Nie poszlam do niego wiecej, bo nie widzialam tego celu. Trudno isc, placic i mowic co powinno byc badane. Ale wiele osob go bardzo chwali. Swoj post napisalam po to, zeby zwrocic uwage, ze mimo tego, ze jakis lekarz jest bardzo polecany to i tak trzeba czytac i pytac! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciek2 Re: do bzubza 25.11.04, 12:33 Hej!!!! mój mąż się leczy u dr Buchacza i ja wczoraj też do niego zajrzałam Myślę że naprawdę warto do niego podejść, ja się dowiedziałam kilku nowych rzeczy (mimo, że starania ponad 2 lata i już trochę wiem na swoj temat)Na pewno na jakiś czas się u niego "zakotwiczę" bo na razie mam dość szukania i muszę w końcu komuś zaufaćPozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś