Dodaj do ulubionych

Stymulacja Clostilbegyt

01.01.05, 22:04
Mam pytanie!W jakich dniach powinnam miec monitoring?Biore od 5 do 9dc
Clostilbegyt.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Stymulacja Clostilbegyt 02.01.05, 11:38
      ja stymulacje mialam roznie: 5-9, 3-7, a teraz mam 4-8 dc. pierwsze usg ok.
      10-11dc. nastepnie jak zaleci lekarz, zalezy od wielkosci pecherzykow.
      pozdrawiam
    • kalinosia Re: Stymulacja Clostilbegyt 02.01.05, 12:03
      ja 1-sze usg mam w 8 dc, potem co 2-3 dni aż do momentu, kiedy będzie widać, że
      pęcherzyki pękły
      • docik123 Re: Stymulacja Clostilbegyt 02.01.05, 17:29
        Ja jutro mam 6 dc i w tym dniu mam sie zgłosić na pierwsze usg....a moja @
        jeszcze sie nie zakończyła. Czy pomimo to powinnam isć na to usg? Najbardziej
        obawiam się dyskomfortu...
        • kalimera3 Re: Stymulacja Clostilbegyt 02.01.05, 18:32
          Oczywiscie,ze mozesz isc.Mi ostatnio Ginekolog robil USG w pierwszym dniu@,bo
          akurat u niego bylam i uznal,ze zrobi mi USG.Nic sie nie obawiaj, nie ma zadnej
          roznicy.Ja tylko sie obawiam,ze w tym cyklu mnie zlekcewazyl,bo mam isc na USG
          dopiero 13dc,a Clo przyjmowalam od 5 do 9dc i boje sie,ze juz jest po owulacji.

Pozdrawiam
          • rebcia Re: Stymulacja Clostilbegyt 02.01.05, 18:49
            Cześć! Ja w tym miesiącu jestem pierwszy raz stymulowana clo - brałam od 2 do 6
            dc. Właśnie wróciłam z USG (drugiego w tym cyklu ,pierwsze było w 10dc),jestem
            w 14 dc ,mój pecherzyk ma 23mm ,a endo 12mm. Lekarz powiedział, że owu bedzie
            jutro czyli w 15dc. Przed clo owu miałam ok 13dc więc troche wcześniej, lekarz
            od razu mi powiedział ,że może być na clo później i pęcherzyki większe pekają,
            mysle więc że 13dc będzie ok ,tymbardziej ,ze Twój ginekolog wie jak Ci rosna
            pecherzyki. Nie martw sie, trzymam kciuki - Gocha
            • kalimera3 Do rebci 02.01.05, 20:12
              Martwi mnie tylko to,ze 9dc skoczyla mi temperatura,i byla podwyzszona do
              wczoraj.Dzisiaj mi znowu spadla i juz sama nie wiem co o tym myslec!Obys miala
              racje,bo jutro sie dowiem.Dzieki.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka