Dodaj do ulubionych

Zaczynam pić zioła.....

10.01.05, 19:13
Postanowiłam rzucic wszelkie wspomagacze i przejść na ziołka znalazłam
mieszankę ziół,które wspomagają prace jajników wiem ,że kilka dziewczyn
szczęśliwie po nich zaciążyła czy może ,któraś z was piła takie zioła i co o
nich sądzicie.Judyta
Obserwuj wątek
    • marynia30 Re: Zaczynam pić zioła..... 10.01.05, 21:09
      Cześć. Ja piję zioła. Jestem w połowie drugiego cyklu. W pierwszym zauwazyłam
      pozytywne zmiany. A teraz, zobaczymy....Raczej nieszczególnie staraliśmy się w
      tym miesiącu, ale kto wie...
      Pozdrawiam
      • werona13 Re: Zaczynam pić zioła..... 11.01.05, 10:14
        Hej!Też mam zamiar pić ziółka, ale na razie czekam na @.Mam 43 dc.,w 35dc był
        pęcherzyk 24mm.i nie wiem co dalej.Czekam cała w nerwach...
    • ankawojcik Re: Zaczynam pić zioła..... 11.01.05, 10:36
      Dziewczyny może to pytanie jest proste, ale ja jestem nowa na tym forum i nie
      wiem sad Jakie pijecie ziółka - bo ja z chęcią zastosowała bym je tez ?? Prosze
      o dokładną odpowieź o ile jest to możliwe smile
    • justy11 Re: Zaczynam pić zioła..... 11.01.05, 10:40
      Ja piłam zioła z przepisu o.Klimuszki ale niestety strasznie po nich bolał mnie
      brzuch ? tam w składzie m.in jest ruta ! Nie wiem czy to nie przez to zioło ? A
      jaką mieszankę wy pijecie ? Czy miałayście jakieś dolegliwości po piciu tych
      ziółek z przepisu o.Klimuszki ?
      • marynia30 Re: Zaczynam pić zioła..... 11.01.05, 11:57
        1)Kwiat Jasnoty białej 2x25g
        2)Liść Mącznicy 1x50g
        3)Liść Rozmarynu 1x50g
        4)Liść Pokrzywy 1x50g
        5)Ziele Rdestu Ptasiego 1x50g
        6)Ziele Drapacza 1x50g
        7)Ziele Przywrotnika 1x50g
        8)Kwiat Kasztanowca 1x50g
        9)Korzeń Mniszka 1x50g
        10)Owoc róży 1x50g
        Wszystko razem wymieszać, ok 4 łyżek mieszanki zalać gorącą wodą a następnie
        parzyć pół godzinki na malutkim ogniu. Pić kilka razy dziennie

Postanowiłam pić tę mieszankę, choć na bocianie znlazłam jeszcze kilka innych.
        Mnie akurat te zioła służą. Ale wystarczy, że na jakieś zioło ma się np.
        alergię i cała kuracja jest do niczego. Myślę, że najlepiej wypróbować na sobie
        przez kilka dni. Jeżeli z picia ziół jest więcej szkody niż pożytku, nie ma
        sensu się katować. Ja pozbyłam się w pierwszym cyklu uciążliwych plamień. Teraz
        jest 17dc drugiego cyklu na ziołach. Za jakieś 10 dni powinnam podzielić się z
        Wami efektami. Poza tym, trzeba wziąc pod uwagę, że są mieszanki na zrosty, na
        wyregulowanie poziomu hormonów, etc.
        Pozdrawiam

gg 3808987
        • judyta10 Re: Zaczynam pić zioła..... 11.01.05, 15:23
          Ja tez mam zamiar pic tę sama mieszankę ona wspomaga prace jajników a umnie
          ostatnio z tym kiepsko ,brałam clo i zostalam przestymulowana postanowiłam
          sprobować metod naturalnych.Pozdrawiam Judyta
          • judyta10 Re: Zaczynam pić zioła..... 12.01.05, 15:33
            Czesc dziewczyny mam pytanie odnośnie picia ziół czy z rozpoczęciem kuracji
            trzeba czekac do początku cyklu czy to wszystko jedno kiedy się zacznie?
            pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka