Dodaj do ulubionych

Vikasku!!!!

12.02.05, 09:29
sorki, ze piszę na tym wątku, ale nie wiem czy też chodzisz na ciażę,
chciałam Cię zapytać o bliźniaki, od kiedy wiesz, ze będą, czy dopiero sie
dowiedziałaś a usg czy to można jakoś inaczej sprawdzić? a twoja beta jak
wyglądała? wiem, ze to nie wykładnik bliźniąt, ale tak z ciekawości pytam smile
jak się czujesz i na kiedy masz termin? duż przytyłaś?
Obserwuj wątek
    • vikas Re: Vikasku!!!! 12.02.05, 11:32
      Na forum ciąża nie zaglądam,a jeśli to sporadycznie tu czuję się
      najlepiej,a że z ciążą ok to też się nie rozpisuję.
      Pierwszą sugestią,że to bliżnięta była właśbie beta w 5 dpt-43.3
      nie wiem w jakich jednostkach.Dr Rokicki stwierdził,że ciąża może być mnoga.
      Pierwsze usg w 4 tc pokazało dwa pęcherzyki,a w 6 biły dwa serduszka i dwa
      tetna.Poza hiperstymulacją która utrzymywała się około 2 miesięcy i 3
      tygodniowym pobytem w szpitalu na początku czuję się świetnie.Żadnych typowych
      objawów ciąży aż do teraz nie mam.Na początku schudłam 3 kg,a w sumie przytyłam
      jak do teraz 4,5 kg.Ważyłam się dwa tygodnie temu,ale chyba znowu schudłam bo
      chorowałam ostatnio.Jedynie co to zaczyna mi być ciężko 22/23 tc,ale coś musi
      dolegać prawda tak dobrze być nie może.
      Maluchy są zdrowe choć to jeszcze kruszyny po około 500g w tej chwili no może
      więcej.Termin mam na 08.06 2005,ale prawdopodobnie będzie wczesniej.

Świetnie by było gdybyś i Ty miała blizniaki nie byłabym sama
      i mogłybyśmy wymieniać spostrzeżenia.Życzę Ci zdrówka i dobrego samopoczucia.
      Pytaj jeśli masz pytania.Buziaki!
    • agnesja1 Re: Vikasku!!!! 12.02.05, 12:46
      dzięki vikaskusmile)) napewno bym się cieszyła, bo mąż coś wspominał nawet o
      bliźniakach, a moja córcia byłaby bardzo szczęśliwa, to by był prawdziwy prezent
      dla niej za wszytkie lata bycia jedynaczkąsmile)) pozatym mój tato to bliźniak, ma
      siostre ale to bliźniaki dwujajowe , wcale niepodobnesmile)) a najważniejsze to to,
      zeby było wszystko w porzadku, a reszta sama się ułoży smile)) pozdrawiam i dziękismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka