beti36w 13.02.05, 19:21 co wiecie na temat tego preparatu,czy któraś z was stosowała go i czy jest pomocny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izu7 Re: MACA -i co dalej........................... 13.02.05, 19:32 Cześc ! Jestem tu nowa, dopiero niedawno odważyłam się tu zajrzeć. Ja staram sie na nowo od czerwca, jestem po jednym poronieniu i jednej ciąży biochemicznej w grudniu... Od zeszłego miesiąca poszłam do gina po "dopalacze" ( dostałam Duphaston i CLo). Zalecił mi także brać Macę. Stosuję niecały miesiąc , więc chyba na razie nie mam o czym mówić...Zbyt krótko na efekty. Wiem tylko od gina, ze kilka dziewczyn zaszło po tym specyfikua i z forum "Dla starających się" o tym wyczytałam. Zaleca się , aby Macę brało oboje partnerów. Jesli chodzi o mnie biorę tylko ja , za to 3 razy dziennie a mój mąż Geriavit ( to tez zalecenie lekarza). Pozdrawiam...czekając na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re: MACA -i co dalej........................... 13.02.05, 20:21 ja też od niedawna tu jestem,a czy ma znaczenie w którym dniu cyklu przyjmować macę Odpowiedz Link Zgłoś
nell_a Re: MACA -i co dalej........................... 14.02.05, 07:53 Dziewczyny podaję Wam link na boćka tam dziewczyny dosyć duzo pisały na temat tego leku nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7447&start=0&sid=54c9297a2f014be2acf67a072252042cPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś