cetka 19.02.05, 18:20 po ilu iui nieudanych lekarze proponuja inv? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa11a Re: ile iui ma sens? 19.02.05, 18:42 Mój gin powiedzial ze zazwyczaj próbuje sie do 5 razy IUI. Mój maz niestety ma slabiutkie nasionka tak ze lekarz zalecil spróbowac 2 razy a jezeli to nie wyjdzie to nastepnym krokiem bedzie ICSI- mysle ze jest to sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: ile iui ma sens? 19.02.05, 20:53 u nas proponują zrobienie 2 inseminacji jeżeli para sie upiera to robią do 4 jeżeli sie nie uda rezygnuja proponuja wtedy in vitro pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: ile iui ma sens? 19.02.05, 21:48 zwykle podobno 3-5, ale szanse zależą od parametrów nasienia, nam od razu zaproponowano ICSI żeby nie tracić czasu mimo że plemników bywa sporo, ale b. mało szybkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: ile iui ma sens? 21.02.05, 16:45 u nas uważa doktorek że jest sens do 4 razy ja miałam 3 i nie podchodziłam już do 4 podjęłam decyzję INV Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: ile iui ma sens? 21.02.05, 18:58 z ciekawosci weszlam na strony zagranicznych klinik leczenia nieplodnosci, w szwajcarii np kobieta zaszla w ciaze za 14 iui z pierwszym bobasem, a teraz po kolejnych 11 oczekuje dziewczynki wiec mysle ze nie ma chyba zadnych granic, ale moge sie myslic... pozdrawiam i zycze powodzenia w staraniach Odpowiedz Link Zgłoś