Dodaj do ulubionych

Lekarze w klinice AM w Bialymstoku

23.02.05, 11:30
POlecam dr Sole, ktory jest bardzo solidny i dokladny.Nie idzie na ilosc
tylko na jakosc.Robi wszystko: stymujacje, punkcje,transer.Jak ktos jest z
Bialegostoku lub okolic to prowadzi tez ciaze i porod.Nie idzie na zadne
ryzyko!!lICZY sie dla niego czlowiek, efekt a nie tylko kasa.Co jest bardzo
wazne nie przekazuje w trakcje leczenia pacjentow innym lekarzom.Zdecydowanie
odradzam dr Grochowskiego, ktory ma nieodpowiednie podejscie do pacjentow,
nie chce nic wyjasniac,nie daje skierowan na zastrzyki,nie przeprowadza badan
na pierwszej wizycie, pali papierosy w gabinecie w AM; GDZIE PRZYJMUJE
PACJENTOW.Moze dla innych jest dobry, ale mnie po nim zostal niesmak.
Obserwuj wątek
    • beatamatoszko Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 14:06
      napisz mi czy jest to kobieta i gdzie przyjmuje bo niestety muszę zmienić
      lekarza już 3 cykl biorę clo i nic mi to nie daje, pozdrawiam beata artt@wp.pl
      • pimpek_sadelko Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 14:32
        a ja jestem zachwycona prof. wołczyńskim.
        • joa344 Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 15:45
          Tak, prof Wolczynski ma tez znakomita opinie nawet jako czlowiek.Ja jednak
          uparcie polecam dr Sole.
      • joa344 Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 15:50
        Jest to mezczyzna,przyjmuje w Bialymstoku obok kliniki na ul Wojskowej 4,
        najlepiej umowic sie na wizyte telefonicznie.Nie trac czasu, tak jak ja
        stracilam wiele lat u roznych konowalow.Wal do specjalisty.Jak chcesz namiary
        na tanie noclegi to Ci dam ale na priv. joa344@gazeta.pl
        W Bialymstoku wszystko sie zaczelo i oni maja najwieksze doswiadczenie.Obsuga
        jest zyczliwa a ceny w porownaniu z prywatnymi osrodkami bardzo przyzwoite.
        • pimpek_sadelko Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 18:59
          bylam bardzo pozytywnie rozczarowana bialymstokiem i prof wołczyńskim. człowiek
          dusza, nie madrzy sie, konkretny, bardzo mily, nie stresuje, nie mydli oczu,
          zyczliwy, jak zajmuje sie pacjentka to w 100%, nic na pol gwizdka.nie naciaga
          na kase, czesto bierze za wizyte mniej niz jest w cenniku. ja jestem
          wniebowzieta. jade do niego w poniedzialekwink.
          ps. nie naciaga na leki, daje tylko to co potrzebne a nie zasady "wszystko".
          • joa344 Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 19:18
            Zlego slowa o prof Wolczynskim tez nie slyszalam.To faktycznie dobry
            czlowiek.Napisz jak Ci pojdzie w poniedzialek.Ja tez nie lubie lekarzy, ktorzy
            mydla oczy a tak naprawde chca tylko kase.bO TAK NAPRAWDE LEKARZ POWINIEN BYC
            CZLOWIEKIEM A NIE TYLKO MASZYNKA DO ROBIENIA KASY!!!Pozdrawiam
            • pimpek_sadelko Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 20:12
              napiszesmile
              spodziewam sie samego dobrego. od poczatku moej ciazy jestem w kontakcie z
              profesorem. nawet smial sie, ze za szybko mu zaciazylam, bo mial takie piekne
              plany badanbig_grin
            • nika782 Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 20:38
              Wtajcie dziewczeta
              Zaczelam leczyc sie u dr Domicza czy wiecie cos o nim Narazie mialam tylko 1
              wizyte Staramy sie o dzidzie i mamay problem bo od 2 lat nie zachodze w ciaze
              Czy ten lekarz takze wykonuje zabiegi IVF i ICSI Z gory dzieki za odp-
              pozdrawaim Joanna
              • necia2508 Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 21:49
                Witam!
                Nika ja tez sie leczylam u dr Domitrza, no i dzieki niemu poczela sie nasza
                coreczkasmile. ja bralam CLO i wlasciwie w drugim cyklu sie udalo. ale niestety
                nasze szczescie urodzilo sie przedwczesnie i nas opuscilo. teraz juz doszlam do
                siebei i jestem pelna nadziei. w marcu znowu CLO i mam nadzieje ze za pierwszym
                razem sie udasmile
                A doktor, jak dla nas super! w ogole wszyscy ktorzy przyjmuja tam w gabinecie
                na Rynku Kosciuszki sa ok. z tego co wiem to zabiegi o ktore pytasz to wykonuje
                ale w AM. zajrzyj na www.nasz-bocian.pl tam na forum sa rozne watki miedzy
                innymi o leczeniu u doktorkasmile
                pozdrawiam
                • mmikus Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 23.02.05, 23:07
                  Ja również tak ja pimpek_sadelko byłam, jestem i będę zachwycona
                  prof.Wołczyńskimwink)
                  Mój synek właśnie dzięki Niemu się urodził. To świetny fachowiec, o czym
                  świadczą zresztą tłumy w gabinecie. Zawsze życzliwy, zainteresowany, mam
                  wrażenie, że wykonywanie tego zawodu to Jego pasja.
                  Dodam jeszcze że nie za wszystkie prywatne wizyty u niego płaciłam! Po prostu
                  nie chciał, z uwagi na to chyba że już podczas ciąży bardzo często u niego
                  bywałam.

Jestem jego byłą pacjentką. To właśnie dzięki niemu jestem już szczęśliwą mamą.

ps. powoli myślę o drugim, więc może w poczekalni będziemy razem się z
                  pimpek_sadelko zachwycać smile)

mmikus
                  • pimpek_sadelko Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 24.02.05, 07:47
                    mmikussmile
                    ja chyba juz ostatni raz jade. teraz prof. zrobi mi badania prenatalne i powie
                    kiedy odstawic heparyne. generalnie ciaze prowadzi mi gin z mojego miasta.
                    prof. jest naszym dobrym duchem i doradca! I NIE WZIAL ANI GROSZA DOTAD!
                    powiedzial, ze z tak daleka jechalam do niego na piec minut, wiec zebym sie nie
                    wyglupiala. wyszlam z gabinetu z rozdziawiona buzia. do dzis jestem w glebokim
                    szoku.
              • pimpek_sadelko Re: Lekarze w klinice AM w Bialymstoku 24.02.05, 07:44
                domitrz jest ok. ma gabinet razem z wołczyńskim. inv i icsi u domitrza jest
                stosunkowo tanie inv kosztuje ok 6000 zlotych, bez naciagania, bez
                niepotrzebnych dodatkowych badan, bez oszustwa.
    • nika782 Re: Dziewczeta dzieki za odp jestescie kochane 24.02.05, 09:02
      czesc dziewczeata dzieki
      bardzo sie uspokoilam po przeczytaniu waszej opini Ciesze sie ze to on bedzie
      mnie prowadzil Z pozdrowieniemi -joanna
      • alfa1979 Re: Dziewczeta dzieki za odp jestescie kochane 24.02.05, 09:10
        Potwierdzam wszystkie wyzej wymienione opinie na temat dr Domitrza, prof
        Wolczynskiego. Naprawde duzo potrafia, sa wspaniali i maja konkretne efekty
        pracy.
        • joa344 Re: Dziewczeta dzieki za odp jestescie kochane 24.02.05, 09:14
          cZESC wszyscy w klinice AM w Bialymstoku sa super,moze z jednym wyjatkiem.Zycze
          wszystkim samych sukcesow ale jak by wam nie wyszlo to koniecznie idzcie do dr
          Soli.Moja bardzo bliska kolezanka miala 5 pelnych programow u dr Domitza, o
          ktorym rowniez zlego slowa nigdy nie powiedzoiala, dodatkowo dwa rozmrozenia i
          zmienila lekarza....poszla do Soli i ma piekna coreczke.Sola moze nie jest za
          bardzo rozreklamowany, ale naprawde warto sprobowac.Spokoj, dokladnosc,
          perfekcja, doswiadczenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka