wiki1976 05.03.05, 11:54 Mam pytanie,mąż ma bardzo słabą ruchlwiość plemników reszta jest ok.czy można to jakoś leczć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniana4 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 05.03.05, 14:19 Tak bez konsultacji z lekarzem to polecam L-karnityne, moj maz bierze 2 razy dziennie po 1 tab 250g. Moze tez witaminki-np.Salfazin, ma bardzo duzo cynku. Poza tym z metod niekonwencjonalnych sa tez ziolka, ktore przepisuja irydolodzy, moj mezus tez je bierze, za tydzien powtarzamy badanko i dam znac czy cos sie poprawilo, mam duze nadzieje Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matyldek78 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 05.03.05, 15:19 Mój maz bierze Salfazin i folik, i po miesiacu ilosc poprawila sie z 15 milionow na 20 milionow/1ml. Potem po konsutacji androlog przepisal tez L- karnityne 1xdziennie (1000mg)- my kupowalismy ja na recepte. lekarz powiedzial, ze moze pomoc, ale nie ma 100% pewnosci czy ruchliwosc sie poprawi. poza tym bokserki i luzne spodnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: Aniana4 05.03.05, 16:03 Dzięki za pomoc jak bedziesz mieć wyniki daj znać jakie są skutki Odpowiedz Link Zgłoś
aniana4 powtorzone badanko 10.03.05, 07:43 Witam! mam juz wyniki, badanie powtorzone po m-cu, moze za wczesnie, ale jest juz lepiej. Nie ma jakiejs spektakularnej poprawy, ale wyglada to tak: ilosc poprawila sie prawie o 100%, ruchliwosc o 5%, ale biorac pod uwage zwiekszenie ilosci to i tych ruchliwych jest sporo wiecej W kazym razie nie rezygnujemy z tych specyfikow (Maca, L-karnityna, Salazin, Folik, ziolka ojca G.Sroki, ziola irydologa). Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 05.03.05, 18:48 W ciągu trzech lat leczenia mojego męza poprawiła się ilość i to znacznie natomiast poprawy ruchliwości nie zanotowaliśmy po niczym. Co do ilości to różnice rzędu wielkości ok 5 mln są naturalne i bez leczenia, w badaniach powtarzanych co miesiąc bez leczenia przez około pół roku zawsze takie różnice występowały. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 04:46 inga30 napisała: > W ciągu trzech lat leczenia mojego męza poprawiła się ilość i to znacznie > natomiast poprawy ruchliwości nie zanotowaliśmy po niczym. > Co do ilości to różnice rzędu wielkości ok 5 mln są naturalne i bez leczenia, w badaniach powtarzanych co miesiąc bez leczenia przez około pół roku zawsze > takie różnice występowały. www.selmedica.com/amberoz/ Nie reklamuje zadnego lekarstwa,ale polecam: 1-Unikanie stresow 2-Unikanie chorob 3-Duzo cwiczen fizycznych 4-Dobre odzywianie sie 5-Luzne spodnie i majtki 6-Zero alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 04:49 Cwiczenia fizyczne maja byc kondycyjne jak bieganie,chodzenie po schodach,a nie silowe z ciezarkami czy sztanga. Cwiczenia silowe sa wrecz szkodliwe dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 10:23 Dzęki, to zaleca teraz każdy androlog i jeśli chodzi o ilość to efekt jest naprawdę zadowalający, a jeśli chodzi o ruchliwość zmian nie zanotowaliśmy na przestrzeni 3 lat zawsze jest to podobny procent ruchliwych. Inga Ps: najlepsze wynik są zawsze po sezonie narciarskim Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 10:24 oczywiście pisałam o trybie życia, leku nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 20:50 inga30 napisała: > Dzęki, to zaleca teraz każdy androlog i jeśli chodzi o ilość to efekt jest > naprawdę zadowalający, a jeśli chodzi o ruchliwość zmian nie zanotowaliśmy na > przestrzeni 3 lat zawsze jest to podobny procent ruchliwych. Inga > Ps: najlepsze wynik są zawsze po sezonie narciarskim Najlepsze wyniki zawsze sa na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 21:00 to chyba na jedno wychodzi - u nas to było tak kwiecień/maj , swoją drogą ciekawa jestem czy w tym roku moja obserwacja się potwierdzi. było by miło bo już teraz są niezłe. Czy wiesz coś o skuteczności preparatu którego reklamę załączasz w linku, czy stosowaliście go i czy rzeczywiście poprawa jest tak spektakularna?? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 07.03.05, 00:19 inga30 napisała: > to chyba na jedno wychodzi - u nas to było tak kwiecień/maj , swoją drogą > ciekawa jestem czy w tym roku moja obserwacja się potwierdzi. było by miło bo > już teraz są niezłe. Czy wiesz coś o skuteczności preparatu którego reklamę > załączasz w linku, czy stosowaliście go i czy rzeczywiście poprawa jest tak > spektakularna?? U mnie byla calkiem odwrotna sytuacja,bo zona nie mogla zajsc w ciaze przez 7 lat.Tego preparatu nie znam i nie polecam.Przytoczylem tylko to dlatego,zeby sobie poczytac,to co jest ponizej napisane. Przede wszystkim zero stresu i jak nie wiosna,to najlepiej cieplym latem. Chodzi o to,zeby organizm byl fizycznie najbardziej wydolny przy jednoczesnym braku stresu.Brak stresu to nie znaczy zeby nie myslec,lecz zeby nie przejmowac sie tym co sie wokol nas dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
adyl Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 11:11 Podobno jeśli chodzi o domowe sposoby generalnie jakość plemników poprawa prosta mikstura: orzechy włoskie wymieszane z prawdziwym miodem pszczelim to powinno odstać min 2 dni i potem jeść po łyżce stołowej 2 razy dziennie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna35 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 10.03.05, 08:10 ja wyczytałam,że dobrze działa przyjmowanie cynku.Mam tą publikację w pracy,doczytam dokładnie jakie dawki to wieczorkiem napiszę!Pozdrówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś