Dodaj do ulubionych

Czy ruchliwość plemników można leczyć???

05.03.05, 11:54
Mam pytanie,mąż ma bardzo słabą ruchlwiość plemników reszta jest ok.czy można
to jakoś leczć?
Obserwuj wątek
    • aniana4 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 05.03.05, 14:19
      Tak bez konsultacji z lekarzem to polecam L-karnityne, moj maz bierze 2 razy
      dziennie po 1 tab 250g. Moze tez witaminki-np.Salfazin, ma bardzo duzo cynku.
      Poza tym z metod niekonwencjonalnych sa tez ziolka, ktore przepisuja
      irydolodzy, moj mezus tez je bierze, za tydzien powtarzamy badanko i dam znac
      czy cos sie poprawilo, mam duze nadziejesmile Powodzenia!!!
      • matyldek78 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 05.03.05, 15:19
        Mój maz bierze Salfazin i folik, i po miesiacu ilosc poprawila sie z 15
        milionow na 20 milionow/1ml. Potem po konsutacji androlog przepisal tez L-
        karnityne 1xdziennie (1000mg)- my kupowalismy ja na recepte. lekarz powiedzial,
        ze moze pomoc, ale nie ma 100% pewnosci czy ruchliwosc sie poprawi. poza tym
        bokserki i luzne spodnie.
        pozdrawiam
    • wiki1976 Re: Aniana4 05.03.05, 16:03
      Dzięki za pomoc jak bedziesz mieć wyniki daj znać jakie są skutki smile
      • aniana4 powtorzone badanko 10.03.05, 07:43
        Witam! mam juz wyniki, badanie powtorzone po m-cu, moze za wczesnie, ale jest
        juz lepiej. Nie ma jakiejs spektakularnej poprawy, ale wyglada to tak: ilosc
        poprawila sie prawie o 100%, ruchliwosc o 5%, ale biorac pod uwage zwiekszenie
        ilosci to i tych ruchliwych jest sporo wiecejsmile W kazym razie nie rezygnujemy z
        tych specyfikow (Maca, L-karnityna, Salazin, Folik, ziolka ojca G.Sroki, ziola
        irydologa). Pozdrawiam!!!
    • inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 05.03.05, 18:48
      W ciągu trzech lat leczenia mojego męza poprawiła się ilość i to znacznie
      natomiast poprawy ruchliwości nie zanotowaliśmy po niczym.
      Co do ilości to różnice rzędu wielkości ok 5 mln są naturalne i bez leczenia, w
      badaniach powtarzanych co miesiąc bez leczenia przez około pół roku zawsze
      takie różnice występowały.
      • maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 04:46
        inga30 napisała:

> W ciągu trzech lat leczenia mojego męza poprawiła się ilość i to znacznie
        > natomiast poprawy ruchliwości nie zanotowaliśmy po niczym.
        > Co do ilości to różnice rzędu wielkości ok 5 mln są naturalne i bez leczenia,
        w badaniach powtarzanych co miesiąc bez leczenia przez około pół roku zawsze
        > takie różnice występowały.

www.selmedica.com/amberoz/
        Nie reklamuje zadnego lekarstwa,ale polecam:
        1-Unikanie stresow
        2-Unikanie chorob
        3-Duzo cwiczen fizycznych
        4-Dobre odzywianie sie
        5-Luzne spodnie i majtki
        6-Zero alkoholu
        • maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 04:49
          Cwiczenia fizyczne maja byc kondycyjne jak bieganie,chodzenie po schodach,a nie
          silowe z ciezarkami czy sztanga.
          Cwiczenia silowe sa wrecz szkodliwe dla zdrowia.
          • inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 10:23
            Dzęki, to zaleca teraz każdy androlog i jeśli chodzi o ilość to efekt jest
            naprawdę zadowalający, a jeśli chodzi o ruchliwość zmian nie zanotowaliśmy na
            przestrzeni 3 lat zawsze jest to podobny procent ruchliwych. Inga
            Ps: najlepsze wynik są zawsze po sezonie narciarskimsmile
            • inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 10:24
              oczywiście pisałam o trybie życia, leku nie znam smile
            • maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 20:50
              inga30 napisała:

> Dzęki, to zaleca teraz każdy androlog i jeśli chodzi o ilość to efekt jest
              > naprawdę zadowalający, a jeśli chodzi o ruchliwość zmian nie zanotowaliśmy na
              > przestrzeni 3 lat zawsze jest to podobny procent ruchliwych. Inga
              > Ps: najlepsze wynik są zawsze po sezonie narciarskimsmile

Najlepsze wyniki zawsze sa na wiosne.
              • inga30 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 21:00
                to chyba na jedno wychodzi - u nas to było tak kwiecień/maj , swoją drogą
                ciekawa jestem czy w tym roku moja obserwacja się potwierdzi. było by miło bo
                już teraz są niezłe. Czy wiesz coś o skuteczności preparatu którego reklamę
                załączasz w linku, czy stosowaliście go i czy rzeczywiście poprawa jest tak
                spektakularnasmile??
                • maksimum Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 07.03.05, 00:19
                  inga30 napisała:

> to chyba na jedno wychodzi - u nas to było tak kwiecień/maj , swoją drogą
                  > ciekawa jestem czy w tym roku moja obserwacja się potwierdzi. było by miło bo
                  > już teraz są niezłe. Czy wiesz coś o skuteczności preparatu którego reklamę
                  > załączasz w linku, czy stosowaliście go i czy rzeczywiście poprawa jest tak
                  > spektakularnasmile??

U mnie byla calkiem odwrotna sytuacja,bo zona nie mogla zajsc w ciaze przez 7
                  lat.Tego preparatu nie znam i nie polecam.Przytoczylem tylko to dlatego,zeby
                  sobie poczytac,to co jest ponizej napisane.
                  Przede wszystkim zero stresu i jak nie wiosna,to najlepiej cieplym latem.
                  Chodzi o to,zeby organizm byl fizycznie najbardziej wydolny przy jednoczesnym
                  braku stresu.Brak stresu to nie znaczy zeby nie myslec,lecz zeby nie przejmowac
                  sie tym co sie wokol nas dzieje.
    • adyl Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 06.03.05, 11:11
      Podobno jeśli chodzi o domowe sposoby generalnie jakość plemników poprawa
      prosta mikstura:
      orzechy włoskie wymieszane z prawdziwym miodem pszczelim
      to powinno odstać min 2 dni i potem jeść po łyżce stołowej 2 razy dziennie
      pozdrawiam
    • martyna35 Re: Czy ruchliwość plemników można leczyć??? 10.03.05, 08:10
      ja wyczytałam,że dobrze działa przyjmowanie cynku.Mam tą publikację w
      pracy,doczytam dokładnie jakie dawki to wieczorkiem napiszę!Pozdrówki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka