Dodaj do ulubionych

do doświadczonych forumowiczek! (CLO a bromergon)

05.04.05, 23:53
witam wszystkie starajace sie!
mam pytanko i prosze bardziej doswiadczone forumowiczki o podpowiedz.
to moj pierwszy cykl z CLO, a drugi cykl z luteina i bromergonem. zapomnialam
zapytac gin czy w tych poczatkowych dniach cyklu kiedy biore CLO mam odpuscic
bromergon. czy one jakos na siebie nie oddzialuja?
prosze o info, jesli wiecie.
pozdrawiam!!!!
ania
Obserwuj wątek
    • aqulka Re: do doświadczonych forumowiczek! (CLO a bromer 06.04.05, 00:36
      Ja zazywam bromergon caly czas.. a clo od 5 do 9 dnia... clo bierze sie przez
      te kilka dni, a bromergon stale, az lekarz kaze ci przestac smile A na pewno te
      leki sie nie "pokłócą" smile
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      • kriepka Re: do doświadczonych forumowiczek! (CLO a bromer 06.04.05, 08:08
        dzieki bardzo!!! zaczelam sie zastanawiac wczoraj poznym wieczorem, a na tel.
        do gin bylo za pozno.
        ale na forum i -owiczki mozna zawsze liczyc!
        pozdrawiam środowo!
        • nie_mama Re: do doświadczonych forumowiczek! (CLO a bromer 06.04.05, 17:33
          Bromergonu broń boże nie odstawiaj, aż Ci tego wyraźnie nie zaleci lekarz.Nie
          warto bo z tego co wiem jakiś czas po odstawieniu Bromka prl może wzrosnąć w
          tempie zawrotnym. Clo nie daje interakcji z żadnym innym lekiem,jeśli byś się
          przeziębiła(sytuacja czysto teoretyczna) to powstrzymaj się od polopiryny( vel
          aspiryny)
          • kriepka Re: do doświadczonych forumowiczek! (CLO a bromer 07.04.05, 08:15
            smile dzieki za odpowiedz!
            dzis mam 4 dzien CLO i jak skoncze czekam niecierpliwie na usg - czy cos
            wreszcie zacznie rosnac. Mam nadzieje ze TAK!!!!!
            pozdrawiam,
            ania
            • nie_mama Re: do doświadczonych forumowiczek! (CLO a bromer 07.04.05, 09:50
              Trzymam kciuki. Jestem w tej samej sytuacji-też 4 dzień z Clo, jutro podglądanko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka