Dodaj do ulubionych

MLEKOTOK-POMOCY

10.04.05, 20:16
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ Z MLEKOTOKIEM NIE SPOWODOWANYM CIĄŻĄ ANI LAKTACJĄ TYLKO
POZIOMEM PRL OK 19 ng/ml ZASZŁA W CIĄŻĘ????OD 2 MIESIĘCY BIORĘ BROMERGON ALE
MLEKOTOK NADAL JEST!PROSZĘ ODEZWIJCIE SIĘ!JAK DŁUGO WOGÓLE SIĘ LECZY TEN
MLEKOTOK?PROSZĘ POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • rotkaeppchen1 Re: MLEKOTOK-POMOCY 10.04.05, 20:18
      Moze lepiej jak najszybciej idzdo lekarza, skoro bierzesz bromergon i Ci nie
      pomaga, moze przepisze Ci cos innego albo zwiekszy dawke.
      • landryna_81 Re: MLEKOTOK-POMOCY 10.04.05, 23:04
        BYŁAM U LEKARKI TYDZIEŃ TEMU POWIEDZIAŁA, ŻE LECZENIE MOŻE TRWAĆ DŁUGO!TEGO
        WYCIEKU MAM NIEWIELE I TO TYLKO PRZY SPECJALNYM NACIŚNIĘCIU!DAWKA BROMERGONU
        WIĘKSZA NIŻ 1/2 NA NOC TO DLA MNIE ZBYT WIELE STRASZNIE ŹLE GO ZNOSZĘ, A INNE SĄ
        BARDZO DROGIE I MNIE POPROSTU JAK TO BYWA W TYCH CZASACH-NIE STAĆ!CZY TY RÓWNIEŻ
        MIAŁAŚ PODOBNY PROBLEM?
        • nie_mama Re: MLEKOTOK-POMOCY 11.04.05, 16:45
          Ja też miałam mlekotok i biorę bromergon od kilku już miesięcy.Mi pomaga, a
          miałam na prawdę bardzo wysoką prl.
          Ty masz 1/2 tabletki to bardzo mało, wydaje mi się, że w Twoim przypadku to
          za mała9ale o tym powinien decydować lekarz)
          A złe samopoczucie przy bromku to prawie norma.Na szczęście te objawy po
          jakimś czasie ustępują.Ja na początku brania mdlałam i wymiotowałam,traciłam
          orientacje w terenie i byłam bardzo senna.
          Właśnie ze względu na te objawy stosowanie bromergonu zaczyna się od małych
          dawek stopniowo dochodząc do tej właściwej danej pacientce.
          Ja na przykład zaczynałam od 1/4 na noc a teraz przyjmuje 1 tabl rano i
          wieczorem.
          Pozdrawiam
          Asia
          • landryna_81 Re: MLEKOTOK-POMOCY 11.04.05, 19:37
            DZIĘKUJĘ ASIU ZA ODPIS.MAM DO CIEBIE JESZCZE JEDNO PYTANKO,NAPISAŁAŚ:"Ja też
            miałam mlekotok i biorę bromergon od kilku już miesięcy."TO ZNACZY ŻE MLEKOTOK
            CI ZNIKNĄŁ???CZY MIAŁAŚ GO DUŻÓ?JA MAM TYLKO PRZY NACIŚNIĘCIU I TO KROPELKĘ
            • nie_mama Re: MLEKOTOK-POMOCY 11.04.05, 21:42
              Ja też tak miałam.Tylko przy naciśnięciu ale to było troszkę więcej niż
              kropelka.Śmiałam się,że mogę pomóc siostrze,która właśnie wtedy urodziła, w
              karmieniu maleństwa. Ale teraz jest już wszystko z prl ok. Jest w pięknym
              środku norm jednak ciąży jak nie było tak nie ma,bo mamy jeszcze inne
              problemy.Z tym,że ja biorę bromergon cały czas 2 tabletki dziennie.
              Życzę Ci powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka