anija10 11.04.05, 10:24 Dziewczyny, czy któraś leczy się u dr. Dębskiego? mam dziś u niego wizytę i nie wiem czego mogę się spodziewać, czy on również zajmuje się niepłodnością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: dr Dębski 11.04.05, 11:40 a nie prof? chyba ze sa fdwaj. mojej kolezance uratowal zycie przy porodzie. lekarze, ktorzy pracuja w novum wyszli spod jego skrzydel wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.dk Re: dr Dębski 11.04.05, 12:37 prof Dębski jest krajowym konsultantem w dziedzinie położnictwa i ginekologii- wybitnym autorytetem wiec domyslam się, ze musi byc również dobry w leczeniu nieplodności. Jednak prof ma specyficzny styl bycia, który wielu pacjentkom nie odpowiada, musisz byc na to przygotowana (rozmawia przez kom w trakcie wizyty, jest roztargniony i bardzo bezpośredni). Ale to bez watpienia jeden z najlepszych gin w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
anija10 Re: dr Dębski 11.04.05, 12:45 dziękifaktycznie..to prof. chyba przez własne roztargnienie napisałam dr. ale mimo wszystko dzięki...może on coś potradzi.. Odpowiedz Link Zgłoś