mziaja 25.04.05, 16:33 Ponawiam moje pytanie o dobrych lekarzy od endo z Poznania. A moze nikt w Poznaniu nie choruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isiula1 Re: endometrioza Poznań 25.04.05, 21:17 wiesz co ja nie znam takiego typowo od endo ale wiem że prof. Pawelczy jest dobry w leczeniu niepłodności. ja niestety nie leczę się u niego tylko u Jędrzejczaka w Poznaniu ale jeśli znajdziesz namiary na Pawelczyka to wiem że wiele dziewczyn go bardzo chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
mziaja Re: endometrioza Poznań 26.04.05, 21:19 Tez leczysz endo?A ten Twoj jest dobry?Nie slyszalam tego nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
isiula1 Re: endometrioza Poznań 26.04.05, 21:33 nie ja nie leczę endo u mnie narazie wszystkie badania są książkowe a nie mogę zajść w ciąże już 5 lat. Własnie w sobote jade na inseminacje a jak sie nie uda to pod koniec maja bede miała laparo. Mój lekarz jako fachowiec ponoć jest dobry ale kasuje tez niezle i zalezy mu na tym zeby przyjąc jak najwiecej osób w jak najkrótszym czasie a na ich brak nie może nażekać. Odpowiedz Link Zgłoś