piegoosek Re: to będzie szczęśliwy MAJ 18.05.05, 13:24 ale tu sie dzieje!!!! Inga, Inka trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!! moooocno!! z calych sil!!!!!!!!!!! gratuluje Nicol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 piegoosku 18.05.05, 13:34 no nareszcie się pokazałaś, gadaj mi tu zraz co u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: piegoosku 18.05.05, 15:22 ) hej!! u mnie... dzis mam 40/41 dc... juz nawet nie licze... nie wiem co jest, bede musiala isc do gina chyba podejrzec co tam sie narobilo moze byla w koncu ta owu i byla pozno, wiec i @ sie spozni? bole brzuszka mam juz malpowe, ale oczywiscie tescik robilam w zeszly piatek i jak wiadomo nic nie pokazal moj mezutek wyjechal na dluuugo, wiec jesli uda sie w tym cyklu pojechac po nasze sniezynki bede jechac sama ( mam tylko nadzieje, ze w koncu sie uda po nie pojechac, bo sama juz nie wiem co jest grane! te stymulacje naprawde niezle musza wplywac na nasze organizmy ale co tam ja, teraz Wy jestescie wazniejsze!! mam nadzieje, ze jutro wyspiewasz swoj pozytywny wynik!!!!!!!! trzymam z calych sil kciukaski!!!! -- piegoos ) gg 2523926 Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: piegoosku 18.05.05, 15:38 piegoos! witaj! trzymam za ciebie kciukasy! no, ale z tym "nareszcie"....? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: piegoosku 18.05.05, 22:08 no "nareszcie" sie cos ruszylo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: piegoosku 18.05.05, 22:48 hej, dziewczynki majóweczki! stuknęła nam setka, a do końca maja jeszcze 14 dni. wątek sympatyczny i rozwojowy oby tak dalej. chwalcie się kto testował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 18.05.05, 15:56 Witaj Piegoosku już się zastanawiałyśmy co u ciebie słychać Dziś 4dpt i coś zaczęło mnie kłóć w podbrzuszu tak od czasu do czasu (tak jakby ktoś szpilką w szyję dotykał)i się zastanawiam czy nie nabroiłam sobie przenosząc coś cięższego (ale nie ciężkiego) chyba już jestem przewrażliwiona co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 18.05.05, 16:19 mnie chyba tak do tej pory kłuje....? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 18.05.05, 18:11 Nicol a od kiedy cię tak kłuje? To takie dziwne uczucie, nie wiem czy to macica pracuje, ale to takie kłucie ciągnięcie dokładnie na środku podbrzusza-dosyć mocno odczuwalne, nie wiem czy to dobrze czy źle Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek ma_inka!! 25.05.05, 11:49 czy cos wiadomo?? my tu niecierpliwie czekamy na super wiesci!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 09:08 Niestety, 4 próba tez się nie powiodła. Będę trzymać za Was wszystkie kciuki. Tymczasem musze trochę odpocząc. Inga Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 09:57 Ingus, robilas bete? <uscisk> Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 15:41 "Poprosiłem Pana Boga by oszczędził mi cierpienia. Pan Bóg odpowiedział - nie... cierpienie odrywa Cię od rzeczy przyziemnych i przyprowadza bliżej do mnie" Bardzo mi smutno, wiem że cierpisz i wiem że nie ma takich słów które mogłyby cię teraz pocieszyć. Więc nawet nie będę próbowała... Ja mam za sobą 5 nieudanych prób. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 17:25 Inguś skoro dla ciebie ten wątek nie był szczęśliwy to pewnie 2 ciąże na wątku wystarczą i teraz pojawiła się już zła passa Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 17:54 aby wprowadzić troszeczkę optymizmu i dobrych wieści do wąteczku podaję wynik mojej bety: 1093 !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 17:57 aby nie wprowadzać pesymizmu i złych wiesci nie podam wyniku mojej bety Ineczko, nie cuduj ja Cię prosze , co ma wątek do rzeczy, będzie dobrze u Ciebie, trzeba wierzyć, póki mozna Odpowiedz Link Zgłoś
ewa778 Inga 20.05.05, 10:06 tak mi przykro. cholera! kiedy idziesz na ostateczna bete? masz jeszcze mrozaczki? wiesz ewentualnie, kiedy bedziesz robila kolejne podejscie? ja okolo wrzesnia. trzymaj sie. pa ewa Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Inga 20.05.05, 14:33 nie mam mrożaczków. W przyszłym tygodniu umowiłam sie na podsumowujaca rozmowę do novum, kolejne podejście jesienią. Musze odpocząć. Bety już nie będę robić., @ tuz tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 13:51 Ingo, jeszcze mam nadzieję, że to pomyłka i za kilka dni okaże się, że jednak dzidzia jest z tobą. Jestem z Tobą!!!!! Kurcze, nie wiem jak cię pocieszyć....... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 19.05.05, 20:35 Inguś a robiłaś betę? Już dziś nic mnie nie kłuje, i znów zero objawów brzuch znormalniał, biust przestał boleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 22.05.05, 10:24 dziś kolejny dzień niepokoju 8dpt oznak obecnie jakichkolwiek brak, czy ktoś czeka ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: to będzie szczęśliwy MAJ 22.05.05, 12:23 Inko, ja czekam z Toba narazie tylko na Ciebie no w sumie tez czekam na moj odpowiedni dzien cyklu, dzis 3dc wiec jeszcze mam troche czasu... mam jeszcze nadzieje, ze moj organizm nie wykreci mi znowu jakiegos numeru i pojade po nasze sniezynki!! kiedy robisz bete? 8dpt to juz ladnie trzymam kciukasy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 22.05.05, 16:14 Piegoosku trzymam kciuki abyś w końcu mogła przyjąć te śnieżynki w końcu masz ich sporo A czy robię wogóle betę to się jeszcze zastanawiam, ostatnio wcześniej dostałam @ bo już 23dc i bez sensu robiłam betę, więc teraz chyba też na nią poczekam ... choć 12dpt wypada w 26 maja ... a 28 maja powinna przyjść @ bo to 29dc więc ........ chyba poczekam, po co mam wydawać niepotrzebnie kasę No chyba że @ nie przyjdzie to wtedy pobiegnę betę zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: to będzie szczęśliwy MAJ 22.05.05, 18:17 ja tam zrobilabym bete 26tego maja... <buja w oblokach> moze akurat... zycze Ci tego z calego serca Inko!! przeciez w koncu musi nam sie udac!!!! sciskam! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 23.05.05, 18:49 zamykam ten wątek bo stał on się już pechowym 9dpt a ja znów nie doczekałam nawet możliwości zbadania bety - już nadzieje prysły - niestety moja jedyna nadzieja nie została ze mną - czas może powiedzieć sobie koniec tej drogi, koniec starań będziemy sami ... Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: to będzie szczęśliwy MAJ 23.05.05, 18:58 Trzymam kciuki aby jak najwięcej mam pojawiło się na forum właśnie w Dniu Matki.Ja ciągle 3 w 1,ale to już niedługo może właśnie 26 maja przyjdzie mi wydawać na świat moje Szczęscia! Ineczko myśl pozytywnie,nie zwracaj uwagi na jakies tam objawy one o niczym nie świadczą! Piegoosku życze Ci żeby Twoje śnieżynki znalazły sie jak najszybciej w Twoim brzuszku tam choc panuje półmrok to napewno jest ciepło i One powinny to docenić!!! Ingo bardzo mi przykro!!!Odpocznij,ale się nie poddawaj!!! Myślę o Was i ciągle trzymam kciuki za starających się,wierząc że nie pójdzie to na marne bo nie może! Odpowiedz Link Zgłoś