annamarc 18.05.05, 16:07 Mam pytanie drugiego dnia po IUI, które było w 15 dc, zaczęły mnie boleć piersi - bolą do dzisiaj - 24 dc. Co może to powodować ? Dodam, że z reguły w ten sposób mnie bolały parę dni przed okresem. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honi_29 Re: Bolące piersi 19.05.05, 21:05 Mnie też tak bolały i okazało się,że jestem w ciążyNie mogłam uwierzyć i robiłam aż trzy testy ciążowe.W tym pierwszy w tydzien po IUI.Udało się Wierzę,że i Wam się uda.Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: Bolące piersi 20.05.05, 10:24 I na tym teście tydzień po IUI była II kreska ?? Odpowiedz Link Zgłoś
annamarc Re: Bolące piersi 20.05.05, 11:19 Honi dzięki za nadzieję, dzisiaj po południu odbieram wyniki bety i wtedy się okaże. A. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: Bolące piersi 20.05.05, 11:26 Katka ja tylko niewinnie pytam Ale dzięki że mnie pilnujesz Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: Bolące piersi 20.05.05, 21:08 Była druga kreska chociaż bardzo słabiutka.Najpierw nic nie było i załamana wyrzuciłam test do kosza.Coś mi jednak nie dalo usiedzieć spokojnie.Poszłam,wygrzebałam ten test a tu proszę...słabiutka różowa kreseczka.powtórzyłam test za trzy dni,znowu bledziutka różowa kreseczka.Myślałam,że padnę.Za kolejne trzy dni trzeci test i to samo.Mama mówiła,że to niemożliwe,żeby była ciąża,bo to takie słabiutkie...Na drugi dzień zaczęłam plamić.Rozpacz mnie ogarnęła,ale poszłam do swojego gina powiedziałam co i jak.Ten zwiększył mi dawkę duphastonu i kazał leżeć.Udało się.Przestałam plamić a niedługo potem zobaczyłam na monitorze USG serduszko pulsujące serduszko maleństwaPozdrawiam,Honi Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Bolące piersi 20.05.05, 23:21 Mi też strasznie bolą piersi.Najpierw po ok 7 dniach po IUi bolał mi podbrzuszek, potem dołaczyły się piersi.Teraz 13 dni po iui bolą tylko piersi ale bardzo mocno,mniej więcej tak jak przed @ gdy miałam podwyższoną prl.Test (robiony 9 dni po iui)wyszedł mi nagatywny więc boję się,że to znowu prolaktyna Życzę wszystkim uprafnionych ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś