Dodaj do ulubionych

Do Laury781 - Starynkiewicza

23.05.05, 11:13
Witam, przed chwilą przeczytałam, że miałaś inseminację na pl.
Starynkiewicza. Ja wybieram się tam w tym samym celu za kilkanaście dni.
Jesli możesz napisz jakieś szczegóły, na co te 400 zł, w jaki sposób Cię
przygotowano. Ja mam zgłosić się na usg w 9-11 dniu cyklu a później...to
wielka niewiadoma nic nie powiedzieli. Jestem po HSG i laparaskopi, przede
mną pewnie badanie wrogości sluzu, nie wiem co jeszcze? I czy przygotowali
mężusia?
Obserwuj wątek
    • laura781 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 23.05.05, 21:14
      Cześć. Najpierw byłam na USG, pęcherzyk był 20 mm więc dostałm receptę na
      pregnyl, wykupiłam i zrobiłam zastrzyk u siebie w przychodni. Na drugi dzień
      miałam przyjść na IUI /moja dr umówiła mnie z lekarzem który to robi/ przyszłam
      z mężem, musiał oddać nasienie i poszliśmy sobie na spacer na godzinkę, przez
      ten czas nasienie było przygotowywane. Jak wróciłam dr zrobił inseminację,
      troszkę poleżałam i do domciu. Ogólnie wszystko ok, może warunki takie sobie
      ale cena dużo niższa niż gdzie indziej, no a to w końcu szpital. Za ten zabieg
      zapłaciłam 400 zł.
      • monikakika Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 24.05.05, 13:30
        Dziękuję za informację smile teraz pozostało mi czekać. W głowie pustka -
        generalnie wolę nie mysleć co to będzie. Pozdrawiam życząc powodzenia smile
      • kinia.zak Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 24.05.05, 14:47
        Witaj Laury781.
        Ja właśnie muszę sobie wybrać jakiś szpital lub klinikę na iui i naprawdę
        niewiem którą. Mam proźbę, odezwij się domnie jakie wrażenia, jaki lekarz na
        Starynkiewicza i jaki efekt twojego iui!
        Mi lekarz powiedział, że nie trzeba ani drożności jajowodów, ani laparo!! Tylko
        iui bo mąż ma kiepskich żołnierzyków.
        Pozdrawiam serdecznie Kinia
        • laura781 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 24.05.05, 22:20
          Cześć. Wrażenia są jako takie, wiesz ja już jestem po tylu przeżyciach tzn.
          poronienie, łyżeczkowanie, badania, HSG, że już chyba nic mnie nie wzrusza, po
          prostu muszę zrobić coś nowego to idę i robię. Warunki w porównaniu z Novum czy
          inną prywatną kliniką nie do porównania, wiadomo jak jest w państwowych
          szpitalach, ale i ceny nie do porównania. W Novum IUI to 700 zł a na
          Starynkiewicza 400 zł, dodatkowo nic nie płacę za USG. Na wynik czekam, @
          powinna być 26 maja, jak na razie nie mam żadnych objawów takich jak zawsze
          przed, oprócz lekkiego pobolewania brzucha, chyba mogłabym zrobić już test ale
          się boję i jeszcze zwlekam ale jutro rano już zrobię, więc napiszę. Pa
          • laura781 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 25.05.05, 21:48
            Niestety ujemny sad
    • annubis1506 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 25.05.05, 21:54
      witaj laura ja mialam inseminacje na starynkiewicza i... warunki fatalne efektu
      zadnego pan androlog pobral nasienie od meza zatkal fiolke palcem i poleciał
      pietro wyzej preparowac cos okropnego metody jak za krola cwieczka!!!!!
      absolutnie odradzam ,polecam instytut matki i dziecka!
      • laura781 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 25.05.05, 22:24
        Jeśli możesz napisz mi coś więcej o tym instytucie, będę bardzo wdzięczna.
        Pozdrawiam
        • annubis1506 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 25.05.05, 23:42
          moge podac ci telefon do mojej lekarki ona cie poprowadzi ale wizyty prywatne
          ja jedynie badania mialam w szpitalu
        • kinia.zak Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 30.05.05, 14:52
          Napisz coś o tym Instytucie!! Gdzie co i jak?
          Dzięki wielkie.
          Pozdrawiam Kinia
    • monikakika Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 30.05.05, 15:25
      Ech! miałam nadzieję Lauro, że los będzie bardziej łaskawy...Ja wciąż czekam,
      dzisiaj mam 2 dc, za 7 - 9 dni czeka mnie usg, później..."Siedzi praszek na
      drzewie i się ludziom dziwuje, ze najmędrszy z nich nie wie gdzie się szczęście
      znajduje"...mam nadzieję, że takie "małe szczęście" będzie we mnie w moim sercu
      a raczej pod nim już niedługo smile
      Pozdrawiam
      • laura781 Re: Do Laury781 - Starynkiewicza 30.05.05, 22:38
        Cześć Dziewczynki.
        Monikakika ja mam dziś 3 dc. więc jesteśmy razem w tym miesiącu. Ja idę na USG
        w poniedziałek, biorę 1 x clo, zobaczymy co z tego wyjdzie.
        Annubis napisz jak możesz coś więcej na temat tego instytutu, gdzie to wogóle
        jest, godziny przyjęć, ceny za wizytę, USG, inseminację. Dzięki
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka