Dodaj do ulubionych

no i klops

01.06.05, 19:52
dzisiaj miałam jeden z najpaskudniejszych dni od ponad roku. strasznie
strasznie sie wsciekłam... gggrrr...
w ogóle źle sie czuje, w niedziele zawroty głowy, mdłości, sisusiam co
chwila, brzuch mam okropnie duży, biust lediwe sie miesci w rozmairy, wahania
nastrojów... no super, ale @ ma byc za tydzien a nie teraz! a moze to
duphaston tak działa?
ale mam doła... sad
Obserwuj wątek
    • dawida_24 Re: no i klops 01.06.05, 21:45
      Ja mam z innej beczki. Ale rozumiem cię doskonale. Głowa do górysmile Może to
      akurat TO
      • naka1 Re: no i klops 01.06.05, 21:54
        lekarze mówią, że to niemożliwe.
        ale dól nie wiaże się tylko z tym. miałam dzisiaj paskudny dzień w pracy...
        okropny.
        • ksara4 Re: no i klops 02.06.05, 08:56
          Naka, nie chcę Cię martwić ale ja mam identyczne objawy po duphastonie, o czym
          zresztą niedawno pisałam na forum. Oczywiście, oby to było TO, ale mnie już
          boli brzuch jak na @, więc u mnie nic z tego. A niedobrze, słabo i sennie jest
          mi cały czas od owu, sikam jak najęta, piersi jeden ból.Kupiłam 3 test, ale już
          nawet nie ma sensu go marnować.
          • naka1 Re: no i klops 02.06.05, 12:48
            mnie nic nie boli, orócz krecenia się w głowie itd. piertsi i brzuch idealnie.
            wczesniej brałąm duphaston i nie miałam takich wyników. mało tego. dzisiaj
            byłam u lekarza i prolaktyna podskoczyła mi dwukrotnie. ostatnio miałam 27
            ng/ml. usłyszaam, ze moze się whaać i jednorazowe badania są niemiarodajne.
            zrobiłąm ponowanie i dzisiaj wyszło mi 55 ng/ml? czy możliwa jest taka zmiana w
            ciagu jednego miesiaca? to bez sensu. a i miesiac był spokojniejszy i mniej
            stresujący niz poprzednio, odpoczywałam dużo i byłam na urlopie. o co chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka