gosia-basia 03.06.05, 14:28 szukam z Lublina dziewczynek, które próbują zostać mamuśkami i nie bardzo im wychodzi, gdzie się leczą i jakiego lekarza by poleciły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honi_29 Re: szukam z Lublina 03.06.05, 15:27 Nie jestem z Lublina,ale leczyłam się w Lublinie na Bociaiej w Ab-ovo.Polecam gorąco.Jak interesuje Cię coś bliżej ,pisz na priv.Aaaa,zapomniałabym:mam dzidziusia po leczeniu w tej klinice Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: szukam z Lublina 03.06.05, 19:17 Witaj, ja leczę się u dr Mroczkowskiego przyjmuje w Ovum prywatnie lub na Staszica. Pozdr, Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiurek1 Re: szukam z Lublina 03.06.05, 21:05 I ja z Lublinka jestem! Nie wiem już sama polecić. Była w Ab-ovo, u dr.Wdowiaka, prof. Leszczyńskiej, ale wróciłam do dr. Kwiatkowskiego- cudo facet. Zajął się mną jak nikt, ale na hormonki musiałam popracować sama... Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re: szukam z Lublina 04.06.05, 18:43 jestem pacjętką dr Wdowiaka,leczę się w PRO VIVO na Jutrzenki Odpowiedz Link Zgłoś
hotcoffee Re: szukam z Lublina 05.06.05, 08:56 Mysiurek, a dlaczego odeszłaś od dr Wdowiaka? Od niedawna zaczęłam się u niego leczyć i mam jak na razie jak najlepsze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś