07.06.05, 13:22
Bardzo prosze o radę.
Chcemy zdecydować się na IUI.
Żaden lekarz jak dotąd nie pomógł nam bo specjalnie nie ma w czym -
niepłodność idiopatyczna.
Nie szczególnie chcę wykonać IUI w nOvum ale z chęcia zdecydujemy się na ten
zabieg w Invimedzie.
Czy możecie polecic mi lekarza do którego mogłabym się tam zgłosić, takiego,
który być może w jakiś szczególny sposób zajmuje się takimi jak mój
przypadkami??
Będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • cetka Re: INVIMED 07.06.05, 17:53
      dlaczego nie chcesz w novum?

w invimedzie mi polecono dr. karwacka.
      • 76fiona Re: INVIMED 07.06.05, 22:36
        Nie chcę w nOvum bo obie kliniki mają zbliżone osiągnięcia a w nOvum czułam się
        źle, obco, nie widziałam nawet najmniejszego zainteresowania swoją osobą, do
        obłędu doprowadzało mnie traktowanie mnie jak przedmiot zarówno przez lekarza
        prowadzącego jak i zwykłe panie w rejestracji - jak w fabryce w której na
        pędzącej taśmie siedzą pacjentki...
    • zerozdziwien Re: INVIMED 07.06.05, 18:01
      ja polecam dr.Dworniaka
    • naka1 Re: INVIMED 07.06.05, 19:20
      chodzę do doktora Dworniaka. al z tego co wiem tam się chwali wszystkich
      lekarzy. Dr Rokicki też jest świetny.
      • inga30 Re: INVIMED 07.06.05, 22:44
        może zapytaj w klinice kto byłby najlepszy dla Twojego przypadku, recepcja jest
        tam rzeczywiście miła i kontaktowa. Lekarzy rzeczywiście większość pacjentek
        chwali z tym że klinika istnieje stosunkowo niedawno.
        • monik39 Re: INVIMED 07.06.05, 22:54
          Ja od niedawna leczę się u dr Rokickiego. Na razie niewiele moge powiedzieć
          oprócz tego, że powoli układa się mój plan działania. Poprzedni lekarze
          leczyli, leczyli i czekali az zajdę w ciążę. Nie wnikali za bardzo co mi jest.
          Teraz czuję, że w końcu ktoś naprawdę sie mną zajął. Na razie tyle mogę
          powiedzieć. Pozdrawiam
    • kwiatek-21 Re: INVIMED 08.06.05, 14:35
      ja polecam ci z czystym sumieniem dr. Tomasza Rokickiego dzieki niemu teraz
      jestem w ciąży i udało sie za pierwszym razem wspaniały lekarz troche małomówny
      ale konkretny i nie owija w bawełne naprawde polecam a jak nie chcesz do niego
      to polecam dr. Kawecką nie leczyłam się u niej ale słyszałam miłe opinie na jej
      temat
      • tromysza Re: INVIMED 08.06.05, 17:28
        polecam dr Anettę Karwacką. Zaszłam przy niej w ciąże po 3 m-ce. jest cudowna!
      • naka1 Re: INVIMED 09.06.05, 09:24
        Kwiatuszku, a kwiedy na USG zeby sprawdzić ile tych fasolek tam nosisz? smile))
      • monik39 Re: do Kwiatka 13.06.05, 19:29
        Kwiatku, dzięki Tobie wierzę że mi również uda się zajść w ciążę. POzdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka