cleodark 11.06.05, 10:56 Dziewczyny, czy spotkałyście się z takim lekiem? czy zadziałał? dostałam go od gina bo moja@ już trwa ponad 11 dni i nie zamierza się skończyć (prędzej ja się wykończę) oczywiście nie będzie stymulacji ani IUI no bo jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia.zak Re: Cyclonamine 11.06.05, 14:04 Kiedyś jak miałam problemy z długimi miesiączkami to brałam cylkonam! Tak właśnie niemogłam sobie przypomnieć skąd znam tą nazwe! Namnie działało raczej średnio!! Lepsza była luteina!! Ja też wychodziłąm wtedy z siebie! Bo bo ile można się męczyć!? Może na ciebie podziała jednak lepiej! Musisz sprawdzić! Życzę Ci jednak powodzenia i bądz dobrej myśli!! Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: Cyclonamine 11.06.05, 14:12 Cleodark!! Brałam ten lek, jak niespodziewanie dostałam @ przed pójściem do kliniki na dodiagnozowanie!! Przeszła po dwóch dobach!! To raczej bezpieczny lek!! Tak mi mówiono!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiamma75 Re: Cyclonamine 11.06.05, 21:31 No właśnie. Moja mama to brała na krwotoki, ale działał średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: Cyclonamine 11.06.05, 23:01 Ja brałam ten lek na zbyt obfite miesiączki. Pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: Cyclonamine 11.06.05, 23:38 Ten lek na siłe hamuje krwawienie np.po zabiegach,szczelnia naczynia.Dostałam go na plamienia między miesiączkami ale przyznam że to działało na mnie strasznie krótko-dorażnie-jak tylko przestałam brać od razu wracało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cleodark Re: Cyclonamine 12.06.05, 13:09 Na mnie też zadziałał średnio- wylądowałam w szptalu. Teraz będę brać antyki na odbudowanie cyklu , gin mówił,że 3 miesiące. Teraz dostałam 2xdziennie przez dwa dni harmonet następnie duphaston, porażka Odpowiedz Link Zgłoś