marion35 28.06.05, 15:13 kiedys napisała któraś dziewczyna,że czeka na 2 IUI u Radwana,może się odezwie? ja mam mieć pierwsze IUI,zawsze @ była w 24 dniu,dziś 27 dzień i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: IUI u prof Radwana 28.06.05, 15:23 hej! to chyba o mnie chodzi ja mam dzis 7dc. biore clo od 4 do 8dc. podgladankow sobote potem w poniedzialek i prawdopodobnie IUI we wtorek za tydzian spokojnie poczekaj na @. opoznienie moze byc spowodowane roznymi czynnikami np. stresem. a moze ty jestes w ciazy i dlatego nie ma @? Odpowiedz Link Zgłoś
marion35 Re: IUI u prof Radwana 28.06.05, 15:47 O!tak to Ty! już sama nie wiem(boję się kupić test bo już tyle razy wpatrywałam się w oczekiwaniu na tą kreskę). miałam nadzieję że będzie punktualnie w sobotę w 24tym dniu,od drugiego dnia miałam brać tabletki i dalej sama wiesz. już bym chciała żeby wszystko się działo. Może kupię po pracy test? ale pewnie to opóźnienie ze zdenerwowania... Tylko czy jak np 11 dzień wypadnie w niedzielę to zrobią mi usg w Gamecie? Radwan mówił żebym umawiała się na usg u niego albo u jego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: IUI u prof Radwana 28.06.05, 16:05 > Tylko czy jak np 11 dzień wypadnie w niedzielę to zrobią mi usg w Gamecie? > Radwan mówił żebym umawiała się na usg u niego albo u jego syna. tego nie wiem bo usg robie u siebie, a jade do gamety tylko na IUI. co do testu to poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nie bedzie @ to go zrob Odpowiedz Link Zgłoś
marion35 Re: IUI u prof Radwana 28.06.05, 16:12 poczekam... trzymam za Ciebie kciuki! pozdrawiam ps napisz w poniedziałek jak po usg Odpowiedz Link Zgłoś