truskaweczka7 08.07.05, 11:57 napisz która z nas jedzie w końcu w tą fascynującą podróż ja czy Ty? fasolka czy @? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:04 ja mam dziś 25 dc muszę czekać na @ do środy/czwartku-jeśli mi się nie rozregulowało, po odstawiemiu luteiny, ale obstawiam, ze nie jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:08 to co jakiś hazardzik, zakładzik może? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:13 Ty cwaniaro! niech zgadnę-chcesz mnie orżnąć z wyjazdu)) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:19 a jakże, ale to nie jest główny cel. Jestem bardziej perfidna niż myślisz. Napisałam, że odkupię te wakacje, ale tam był warunek,że użyjesz mocy - obojętnie jakich i z jakiego źródła płynących i za jakiś czas - patrz jestem szlachetna nie musi być od razu - załatwisz dla mnie beznadzijnego prawie przypadku fasolkę Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:23 są takie moce, które czasem proszę o takie rzeczy-i pomagały już niejednokrotnie jak chcesz, to......................................................za Ciebie też się pomodlę... Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:50 jak najbarddziej chcę i czekam w sumie, żebyś nie pojechała ale tylko z tego jednego powodu.Kiedyś pojedziesz i pokażesz to przy okazji fasolce, a teraz lepiej miej ją ale jak nie będziesz teraz jej mieć to pożyczę Ci jeszcze udanej porózy do wtorku dużo czasu - pa Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:58 Truskaweczko załatwionę -bede pamiętała o Tobie... a ja bym jednak chciała pojechać, a wrócić z małym turysta pod sercem, ale jakby ON chciał wcześniej, to...bede szczęsliwa słowem, albo bedę szczęśliwa z podróży, albo z dzidziusia, ale BEDZIE DOBRZE! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 13:14 i ja tak myślę. idę popracować - brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 do Invicty 08.07.05, 15:03 Invicta to moze i o mnie będziesz pamiętac, cooo?????? proszęęęę.... w poniedziałek ide na podglądanko i jak dobrze pódzie to [otem już ylko IUI. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: do Invicty 08.07.05, 15:11 no jasne!-jakbym nawet zapomniała nicku to Pan bÓg będzie wiedział o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
haniunia Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 20:14 są takie moce, które czasem proszę o takie rzeczy-i pomagały już niejednokrotnie jak chcesz, to......................................................za Ciebie też się pomodlę... -invicto, czy mogłabyś zahaczyć o mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 22:00 kochane dziewczynki mogę się pomodlić za każdą, ale mi teraz głupio, bo jestem zwykła dziewczyną, która wierzy w Boga i nie mogę więcej niż każdy kto wierzy, więc nie myslcie, ze ja coś mogę extra załatwić u Szefa) to umówmy się, ze ja będę pamiętała w swojej modlitwie o Was, a Wy o mnie-módlmy się nawzajem za siebie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 22:16 fęęęęęęęęękjuuuuuuuuuuuuu i vice versa-macie załatwione Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 09.07.05, 00:24 Ok ja za o Was wszystkich też wspomnę tylko coś mam wrażenie, że jak ja mówię ostatnio to woskowina w uszach mu się powieksza i niewiele lub nic nie słyszy(: Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 11.07.05, 09:12 muszę czekać na @ do środy/czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 11.07.05, 23:20 już spakowana? o której wyjeżdżasz? Czy może mam się pakować? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:09 truskawa Tymnie dręczysz! już nic nie odpowiem-i tak mam dość nerwówki Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:32 ja Cię nie chcę dręczyć - jeśli tak to odczułaś to baaaaaardzo przepraszam nie gniewaj się, ja chcę dobrze i troszkę fakt się przekomarzam ale myślałam że nieskodliwie. A Teraz życzę Ci udanego wyjazdu i żebyś wróciła z dodatkowym bagażem w brzuszkuTrzymam kciuki. mam nadzieję, że przeze mnie już się nie będziesz nerwować. Pamiętaj że ja Ci i innym forumowiczkom kicicuję w wyścigu ........ Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:35 przepraszam, ale jestem zestresowana i poczucie humoru mi klapnęło wiesz wyjazd coraz bliżej, waliza kupiona, dziś kupuje ubezpieczenie, bilety mam, a ja ciągle nie wiem, co jest grane z @ czuję się teraz na @,w 27 dc test negatywny, ale to dość wcześnie na test-sądzę, ze nie jestem w ciąży, ale czekać muszę dalej pozdrawiam i też życzę "lokatora" Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:46 dzięki za życzenia. Napisz przed wyjazdem jak Ci tam i się wyluzuj, będzie dobrze, a jak wrócisz to rzuć parę fotek na priv to chociaż pooglądam jak tak fajnie. Uszy do góry i nie zapomnij stroju kąpielowego i olejku do opalania z filtrem oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:56 jestem taka podekscytowana a ten stres wszystko psuje troszkę mam stracha-to pierwszy raz wyprawa "na koniec świata", ale czuję, że będzie extra pierwszy raz w życiu kupiłam krem z filtrem, bo w przewodniku straszyli, ze pali niemiłosiernie tamtejsze słonce-ale mam 12 filtr, chociaż kiazali 30-12 to max dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 13:18 nie chcę Cię straszyć ale weź do torby jednak ten filtr 30, strzeżonego........ Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 13:30 może i racja-kupię jeszcze jeden-miejscowi podobno nie używają (bo i po co?) to w sklepach tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
justy11 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 14:26 Ale ci zazdroszcze oczywiście w sposób pozytywny tego wyjazdu. Przywież ze sobą coś fajnego w brzuszku. Miłego odpoczynku ? Kiedy wracasz ? Musisz koniecznie chociaż kilka fotek pokazać ! Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: invicto 12.07.05, 14:36 życze udanego urlopu, tak udanego, żebys nie myslała o żadnych brzuszkach i fasolkach, testach, tempkach, gulach i innych cudach, przywieź z powrotem siebie i męza - wypoczętych, zresetowanych, zakochanych z silami na kolejny rok! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 15:08 wracam w drugiej połowie sierpnia-sypnę foty jesteście kochane! zachodźcie w ciążę-sprawdzę po powrocie, jak sie spisałyście Odpowiedz Link Zgłoś