Dodaj do ulubionych

invicta1 i co.....?

08.07.05, 11:57
napisz która z nas jedzie w końcu w tą fascynującą podróż ja czy Ty?
fasolka czy @?
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:04
      ja mam dziś 25 dc muszę czekać na @ do środy/czwartku-jeśli mi się nie
      rozregulowało, po odstawiemiu luteiny, ale obstawiam, ze nie jestem w ciąży
      • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:08
        to co jakiś hazardzik, zakładzik może?
        • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:13
          Ty cwaniaro! niech zgadnę-chcesz mnie orżnąć z wyjazdusmile))
          • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:19
            a jakże, ale to nie jest główny cel. Jestem bardziej perfidna niż myślisz.
            Napisałam, że odkupię te wakacje, ale tam był warunek,że użyjesz mocy -
            obojętnie jakich i z jakiego źródła płynących i za jakiś czas - patrz jestem
            szlachetna nie musi być od razu - załatwisz dla mnie beznadzijnego prawie
            przypadku fasolkę
            • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:23
              są takie moce, które czasem proszę o takie rzeczy-i pomagały już niejednokrotnie
              jak chcesz, to......................................................za Ciebie
              też się pomodlę...
              • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:50
                jak najbarddziej chcę i czekam w sumie, żebyś nie pojechała ale tylko z tego
                jednego powodu.Kiedyś pojedziesz i pokażesz to przy okazji fasolce, a teraz
                lepiej miej ją ale jak nie będziesz teraz jej mieć to pożyczę Ci jeszcze udanej
                porózy do wtorku dużo czasu - pa
                • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 12:58
                  Truskaweczko załatwionę -bede pamiętała o Tobie...
                  a ja bym jednak chciała pojechać, a wrócić z małym turysta pod sercem, ale jakby
                  ON chciał wcześniej, to...bede szczęsliwa
                  słowem, albo bedę szczęśliwa z podróży, albo z dzidziusia, ale BEDZIE DOBRZE!
                  pozdrawiam
                  • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 13:14
                    i ja tak myślę. idę popracować - brrrrrr
                    • naka1 do Invicty 08.07.05, 15:03
                      Invicta to moze i o mnie będziesz pamiętac, cooo?????? proszęęęę.... w
                      poniedziałek ide na podglądanko i jak dobrze pódzie to [otem już ylko IUI.smile
                      • invicta1 Re: do Invicty 08.07.05, 15:11
                        no jasne!-jakbym nawet zapomniała nicku to Pan bÓg będzie wiedział o kogo chodzi
              • haniunia Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 20:14
                są takie moce, które czasem proszę o takie rzeczy-i pomagały już niejednokrotnie
                jak chcesz, to......................................................za Ciebie
                też się pomodlę...

-invicto, czy mogłabyś zahaczyć o mnie smile)
                • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 22:00
                  kochane dziewczynki mogę się pomodlić za każdą, ale mi teraz głupio, bo jestem
                  zwykła dziewczyną, która wierzy w Boga i nie mogę więcej niż każdy kto wierzy,
                  więc nie myslcie, ze ja coś mogę extra załatwić u Szefasmile)
                  to umówmy się, ze ja będę pamiętała w swojej modlitwie o Was, a Wy o mnie-módlmy
                  się nawzajem za siebie
                  ok?
                  • naka1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 22:06
                    masz to załatwione smile
                    • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 08.07.05, 22:16
                      fęęęęęęęęękjuuuuuuuuuuuuusmile
                      i vice versa-macie załatwione
                  • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 09.07.05, 00:24
                    Ok ja za o Was wszystkich też wspomnę tylko coś mam wrażenie, że jak ja mówię
                    ostatnio to woskowina w uszach mu się powieksza i niewiele lub nic nie słyszy(:
    • mpalka6 Re: invicta1 i co.....? 11.07.05, 03:12
      ja tez jestem ciekawa ?
      • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 11.07.05, 09:12
        muszę czekać na @ do środy/czwartku
        • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 11.07.05, 23:20
          już spakowana? o której wyjeżdżasz? Czy może mam się pakować?
          • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:09
            truskawa Tymnie dręczysz! już nic nie odpowiem-i tak mam dość nerwówki
            • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:32
              ja Cię nie chcę dręczyć - jeśli tak to odczułaś to baaaaaardzo przepraszam smile
              nie gniewaj się, ja chcę dobrze i troszkę fakt się przekomarzam ale myślałam że
              nieskodliwie. A Teraz życzę Ci udanego wyjazdu i żebyś wróciła z dodatkowym
              bagażem w brzuszkusmileTrzymam kciuki.
              mam nadzieję, że przeze mnie już się nie będziesz nerwować. Pamiętaj że ja Ci i
              innym forumowiczkom kicicuję w wyścigu ........
              • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:35
                przepraszam, ale jestem zestresowana i poczucie humoru mi klapnęłosad
                wiesz wyjazd coraz bliżej, waliza kupiona, dziś kupuje ubezpieczenie, bilety
                mam, a ja ciągle nie wiem, co jest grane z @
                czuję się teraz na @,w 27 dc test negatywny, ale to dość wcześnie na test-sądzę,
                ze nie jestem w ciąży, ale czekać muszę dalej
                pozdrawiam i też życzę "lokatora"smile
                • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:46
                  dzięki za życzenia.
                  Napisz przed wyjazdem jak Ci tam i się wyluzuj, będzie dobrze, a jak wrócisz to
                  rzuć parę fotek na priv to chociaż pooglądam jak tak fajnie.
                  smilesmilesmilesmilesmilesmilesmileUszy do góry i nie zapomnij stroju kąpielowego i olejku do
                  opalania z filtrem oczywiście.
                  • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 12:56
                    jestem taka podekscytowana a ten stres wszystko psuje
                    troszkę mam stracha-to pierwszy raz wyprawa "na koniec świata", ale czuję, że
                    będzie extra
                    pierwszy raz w życiu kupiłam krem z filtrem, bo w przewodniku straszyli, ze pali
                    niemiłosiernie tamtejsze słonce-ale mam 12 filtr, chociaż kiazali 30-12 to max
                    dla mniesmile
                    • truskaweczka7 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 13:18
                      nie chcę Cię straszyć ale weź do torby jednak ten filtr 30, strzeżonego........
                      • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 13:30
                        może i racja-kupię jeszcze jeden-miejscowi podobno nie używają (bo i po co?) to
                        w sklepach tam nie ma
    • justy11 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 14:26
      Ale ci zazdroszcze oczywiście w sposób pozytywny tego wyjazdu. Przywież ze sobą
      coś fajnego w brzuszku. Miłego odpoczynku ? Kiedy wracasz ? Musisz koniecznie
      chociaż kilka fotek pokazać !
      • inga30 Re: invicto 12.07.05, 14:36
        życze udanego urlopu, tak udanego, żebys nie myslała o żadnych brzuszkach i
        fasolkach, testach, tempkach, gulach i innych cudach, przywieź z powrotem
        siebie i męza - wypoczętych, zresetowanych, zakochanych z silami na kolejny rok!
      • invicta1 Re: invicta1 i co.....? 12.07.05, 15:08
        wracam w drugiej połowie sierpnia-sypnę fotysmile
        jesteście kochane! zachodźcie w ciążę-sprawdzę po powrocie, jak sie spisałyściesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka