Dodaj do ulubionych

A co wy śpicie jeszcze?

30.08.05, 07:18
Taki piękny jesienny poranek big_grin
Obserwuj wątek
    • owocowa2 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 07:45
      Jaki jesienny w warszawie prawdziwie letni świeci slońce i ma być 30 stopni!
      pozdrawiam i życze miłego dnia!!
      • b.dori Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 13:29
        dziewczyny ja jestem tu nowa ,mam za dużo prl biore parlodel ,ale chciałabym
        też pic ziółka , ale u mnie nigdzie takich nie ma .
        gdzie wy kupujecie je.chodzi o pomorze
        z góry dzieki
        Pozdrowienia
    • beem3 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 08:00
      Jeszcze letni,choc chłodny ale rzeczywiście pięęękny. Ja właśnie z moimi
      wynikami hormonków wróciłam i już jest mniej pieknie... Ale wszystkim MIŁEGO
      DZIONKA!!!
    • asiek100 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 09:47
      A skąd. JUŻ wstałam, he, he...
      • madzia762 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 09:49
        W Krakowie też super prawie zrobić wypad nad wode!
        Witam wszystkie foremki
        • asiek100 jesienno-letni poranek 30.08.05, 09:58
          Madzia, to pozdrów Kraków ode mnie. Ale mi się za nim czasami tęskni... W
          Warszawie mamy chyba ładny letni poranek. Chyba - bo jeszcze nie wychodziłam.
          Przynajmniej tak wygląda przez okno. Póki co - kawa z mlekiem.
    • dawida_24 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 10:00
      a na Podkarpaciu był dziś piękny poranek. Słoneczko próbowało się przebić przez
      mgłę. No lubię tę porę, może przez to, że urodziłam się pod koniec lata...I
      wszystko by było gdyby mnie cholerna mucha nie zbudziła dzić. Franca usiadła mi
      na brodzie.
    • dyzia81 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 10:12
      W Wałbrzychu upał taki, że aż sie nie chce w pracy siedzieć...

Ehh, chyba jeszcze jedną kawkę wypiję smile
    • donata72 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 10:14
      a ja zaraz ide sie opalac a co ostatnie promyki bede lapac!!!1
      • invicta1 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 10:25
        w Gdańsku wiszą ciemne chmury-kurde a nie domknęłam okien w dACHUsad
        • dawida_24 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 10:33
          Ja tak miałam, jak siedziałam kiedyś w najlepsze u fryzjera, zaczęło lać, a ja
          sobie przypomniałam, ze zapomniałam zamknąć szyberdach. Więc poprosiłam
          grzecznie jakiegoś chłopa. Nie obawiałam się, że ukradnie, bo centralny zamek
          był zepstuy, więc kluczyki mu były niepotrzebnre
          • invicta1 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 10:34
            hehe nieźle
            ale ja w dachu w domu nie domknęłam-wietrzyć mi się zachciało mieszkaniesad
            no nic jeszcze nie pada-najwyżej wylecę szybciej z biura...
            • asiek100 Jak po GRZYBKACH? 30.08.05, 10:41
              O Invicta! Jak po GRZYBKACH? mój naobiecywal, naobiecywał i poszedł spaćsad
              Ale mój nie jest Muchomorkiemsmile)) To wiele tłumaczy...
              • invicta1 Re: Jak po GRZYBKACH? 30.08.05, 10:44
                Asiek możemy sobie podać łapki z tymi wczorajszymi grzybamismile mój też
                zasnąłsmile))przed!
                • asiek100 Re: Jak po GRZYBKACH? 30.08.05, 10:49
                  Musi coś być w powietrzu. niechybnie! zima idzie.
                  • iwa303 Re: Jak po GRZYBKACH? 30.08.05, 12:42
                    W Kijowie piękna pogoda, 30 stopni. Siedzę sobie z pieskiem w ogrodzie i
                    popijam czerwone winko. Pzdr serdeczniesmilesmilesmile
                    • invicta1 Re: Jak po GRZYBKACH? 30.08.05, 12:45
                      w Kijowie to powinnaś pić pomarańczowe winko!smile
                      pozdrawiam
                      póki co wychodzi słonko-może nie zaleje mi jednak chaty
                      • iwa303 do invicty1 30.08.05, 12:52
                        Stałam się fanką wina gruzińskiego. Jest boskie i smakuje jak kompocik! Mój M
                        zaczął się nawet przyglądać w jakim tempie znikają butelki z piwniczki smilesmilesmile
                        Pomarańczowego niestety nie ma!!! sad
                        • invicta1 Re: do invicty1 30.08.05, 12:59
                          Iwa jeśli jakieś konkretne gruzińskie pijesz, to podaj nazwę-też poszukam u
                          siebie-na winie sie nie bardzo znam, ale chetnie sprobuje-a Francuzi już i tak
                          trzęsą tyłkami, bo konkurencja im rośnie w winach w coraz to nowych rejonach
                          świata-dobrze im taksmile
                          a pomarańczowe to byłby hit!smile
                          • iwa303 Re: do invicty1 30.08.05, 13:06
                            Kurcze, piszą po rosyjsku, więc napiszę fonetycznie. Mam 4 ulubione rodzaje.
                            Teraz mam 2 w domku i te napiszę, trochę się pośmiejesz: Chwanczkara i Alzacka
                            Dolina, obydwa półsłodkie. Mam jeszcze oko na mołdawskie, ale teraz mam tylko
                            białe,więc zostawię je na II fazę cyklu. Teraz winko czerwone, wiesiołek i
                            ziółka. Bywam w Trójmieście. Uwielbiam to miejsce i polskie morze. Mam tam też
                            rodzinkę, więc może kiedyś podrzucę Ci buteleczke smile
                            • invicta1 Re: do invicty1 30.08.05, 13:10
                              serio?!
                              daj znać jak wpadniesz do nas-pójdziemy na kawę, albo spacer
                              a wina poszukam w sklepie-ja w ogóle preferuję czerwone-hmm niezła nazwa-Alzacka
                              Dolina wyprodukowana w Gruzji hihi
                            • b.dori Re: do invicty1 30.08.05, 13:12
                              A u mnie w ustce dzis piekna pogoda ,turyści łapią na plaży jeszcze ostatnie
                              promyki słońca ,ja też uwielbiam morze i mam to szczęście tu mieszkać .
                              Pozdrawiam i miłego dnia
                              • iwa303 Re: do invicty1 30.08.05, 13:21
                                Może będziemy na Święta Bożego Narodzenia u dziadków mojego M, ale obiecuję, że
                                dam znać jak bedziemy pewni, ze odwiedzamy Trójmiasto. A tak na marginesie
                                pierwszy wspólny wypad tylko we dwoje z moim M był właśnie nad nasze cudowne
                                morze. Tam narodziła sie nasza MIŁOŚĆ smilesmilesmile. Uwielbiam Trójmiasto!!!
                                • invicta1 Re: do invicty1 30.08.05, 13:25
                                  powiem Ci szczerze, ze też nie wyprowadziłabym się stąd bez walkismile

a świat jest teraz taki mały...
                                  • iwa303 Re: do invicty1 30.08.05, 13:31
                                    Pozytywnie Ci zazdroszczę tego, że tam mieszkasz. My zawsze z M jak jesteśmy w
                                    Trójmieście, to mówimy, że może kiedyś tu zamieszkamy. Polskie morze jest
                                    cudowne, szczególnie plaże. Byłam juz w wielu egzotycznych miejscach w Europie,
                                    Stanach, Ameryce Środkowej i Południowej i powiem, ze tylko w jednym miejscu
                                    widziałam cudowniejszy piasek niż nasz polski. Oczywiście jeszcze jest wiele
                                    innych cudownych miejsc do zobaczenia, ale polskie morze jest niesamowite!!!
    • jagoda39 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 13:17
      Taka piękna pogoda a my musimy - no nie wszystkie - w pracy siedzieć, a tu
      chodza mi pod oknami takie co im dzieci w wózkach gaworzą, dlaczego my nie
      możemy buuuuu.
      • invicta1 JAGODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.05, 13:19
        przywołuję Cię do porządku!smile nie zmieniaj tematu na ciężki!smile))
        • b.dori Re: JAGODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.05, 13:31
          dziewczyny
          jestem tu nowa interesuja mnie ziółka ,czytam że wy je pijecie ,gdzie na
          pomorzu można je kupic .
          Pozdrawaim
      • asiek100 Re: A co wy śpicie jeszcze? 30.08.05, 13:36
        pochodzą, pochodzą i pójdą. Też jest co zazdrościć: nieprzespane noce,
        pieluszki, rozstępy na brzuchu. Pójdę za przykładem Ksary i kupię sobie
        drugiego kota. O!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka