myszka777 14.09.05, 12:05 mam pytanie, które zapomniałam zadać ginowi czy można się starać w cyklu, w którym miałam robione HSG? mam mieszane uczucia co Wy o tym myślicie/sądzicie? m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia90 Re: HSG i starania? 14.09.05, 12:54 Nawet zalecają starania, ponieważ po HSG jajowody są "przepłukane" i nasionka mają łatwiejszy dostęp. Pozdrawiam i życzę owocnych starań! Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: HSG i starania? 14.09.05, 16:25 Witam. Ja w obecnym cyklu miałam robione HSG i lekarz zalecił starania w tym samym cyklu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja744 Re: HSG i starania? 14.09.05, 21:25 Nie boj sie! choc rozumiem Twoje obawy, sama jestem w cyklu z hsg. Pytalam 3 lekarzy i kazdy mi powiedzial, ze nawet trzeba sie starac, a to promieniowanie nie uszkadza jajeczka. zatem do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
myszka777 Re: HSG i starania? 15.09.05, 09:45 dziękuje za odpowiedzi - zastosowałam się do waszych zaleceń )) nie powiem - trochę miałam pietra - po moja macica jeszcze trochę obolała, ale w tym względzie wszystko było ok m. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka111 Re: HSG i starania? 15.09.05, 19:49 czy mogłabyś mi napisać coś o tym badani hsg bo ja mam na to iść i strasznie się boję, mój mąż wyjeżdża na 3 miesiące i nie wiem czy iść teraz czy po jego powrocie. Proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś