donata72 27.09.05, 10:39 i jutro mam miec histeroskopie czy to nieprzeszkadza w jej zrobieniu?a moze to juz stres jeszcze mi sie kinol zapycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: jestem oslabiona temp 35.5 27.09.05, 11:03 ja mialam 32 i cos tam( nie zartuje, kilka termometrow polozna przyniosla i mialam cc zatem chyba zabieg jest mozliwy Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: jestem oslabiona temp 35.5 27.09.05, 11:21 dzieki pimpus wlasnie sobie kupilam cerutin soczek malinowy i cytrynke wielkie gratulacje dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: jestem oslabiona temp 35.5 27.09.05, 14:35 Prosze daj znac juz po jak poszlo. Ja tez wybieram sie na histeroskopie, w listopadzie i chetnie wyslucham Twojej relacji. Trzymam kciuki! Podobno nic nie boli i trwa okolo pol godzinki. I tej wersji sie trzymajmy Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: jestem oslabiona temp 35.5 28.09.05, 21:43 no juz jestem po hiserioskopi i powiem tak niema sie czego bac nic mnie nie boli tylko plamie i biore antybiotyk wazne ze wyniki ok jade we wtorek na kontrole i decyzja czym bede sie kloc i od kiedy jestem z siebie dumna ahhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
delta77 ja tez na histero 29.09.05, 00:18 Ale Ci dobrze, ze juz po... Ja jutro ide, a w piatek mam histero. Ale sie denerwuje. Ten antybiotyk to zawsze daja, czy tylko z racji przeziebienia? Pytam, bo ostatnio duzo mialam juz tych antybiotykow i wolalabym sie troche oszczedzac. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: jestem oslabiona temp 35.5 29.09.05, 09:14 Donata, fajnie, ze juz jestes po wszystkim. Delta - bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Dziewczyny, czy robicie histeroskopie w II fazie cyklu? Lekarz mi mowil, ze musi byc w II polowie, zastanawiam sie z czego to wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: jestem oslabiona temp 35.5 29.09.05, 10:49 antybiotyk daja zawsze po jakis operacjach wszak to niebyla operacja ale zawsze jakis zabieg mam go brac przez 5 dni histero mialam w 9dc dziewczyny trzymam kciuki to naprawde pestka ja juz coraz blizej invitro i ciesz sie jak niewiem co Odpowiedz Link Zgłoś
delta77 po histero 01.10.05, 14:14 Antybiotyk dostalam tylko w kroplowce - jednorazowo, wiec mam nadzieje, ze to wystarczy. Badanie wykonalam w 11 dc, slyszalam, ze powinno sie robic po @, a przed ovu, zeby ewentualnie costam usunac lub "naprawic". Moje badanie nic nie wykazalo, wszystko jest ok. (boli mnie tylko cewka moczowa po cewniku (( Zycze powodzenia w invitro. Ja jeszcze mam genetyke przed soba i bedzie juz komplet badan - chyba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś