Dodaj do ulubionych

INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!?????????

02.10.05, 14:45
Słuchajcie wszystkie towarzyszki niedoli. Właśnie na swoim forum się dziś o
tym leku dowiedziałam. INDINOL. Podobno leczy endometriozę i mięśniaki. Czy
kotś to stosował? Co na to wasi lekarze? Piszcie bo nie wiem co robić.
Link do stronki o tym leku:
www.kupsprzedaj.pl/ks-item,441485.asp
Obserwuj wątek
    • spczolka Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 03.10.05, 22:14
      Odświerzam bo ważne.
      • kkkkk4 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 04.10.05, 12:40
        Wydrukowałam sobie ten opis leku. Jak będę u lekarki to zapytam i napiszę Wam.
        • spczolka Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 04.10.05, 19:52
          Dzięki. Czekam z niecierpliwością na informacje.
          • spczolka Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 05.10.05, 21:25
            odświeżam bo ważne i czekam z niecierpliwością na jakieś info
      • angiebe Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 06.10.05, 00:32
        Przypominam, ze uzywanie duzych liter na forum oznacza krzyk.
        Prosze, wylacz capslock.
        Angie, moderator
    • agawa37 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 14.10.05, 17:21
      polecam kontakt z importerem:
      0800 401 431
    • marzena132 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 19.10.05, 11:57
      Kochane dziewczyny jestem nowa na tym forum zażywałam ten lek w 2004r
      przez trzy miesiące po cztery kapsułki dziennie, miałam guza w piersi(wynik USG
      1,2 cm)po kuracji żadnych zmian w piersi nie stwierdzono!!!!!!!!!!!!!
      rewelacja!!!!!!!!!!!!!!
      • monia515 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 19.10.05, 12:10
        Czy to jest na receptę?
        • marzena132 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 19.10.05, 12:36
          witam monia515
          Ja kupiłam w aptece bez recepty
    • marzena132 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 19.10.05, 12:40
      Witam spczolka!!!
      pisałam już na tym forum o tym leku i jeszcze raz go polecam.
      Jest bardzo skuteczny!!!!!!!!!!!!!
      • monia515 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 19.10.05, 13:29
        W opisie tego leku nic nie ma o endometriozie. Skąd wiadomo, że pomaga na to
        schorzenie i jest taki rewelacyjny? Możecie podrzucić jakieś źródło tej info?
        • monia515 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 19.10.05, 15:00
          Podnoszę wątek, bo zainteresowała mnie ta informacja. Poprosze o odpowiedź.
          • kinga9917 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 20.10.05, 00:14
            Witaj monia515.
            Zobacz www.allegro.pl/show_item.php?item=68844874
            Pozdrawiam.
            Kinga.
            • tekla12 tak myślałam 20.10.05, 11:35
              Preparat z kapusty i brukselki o nieznanej skuteczności, za to bez żadnych
              działań ubocznych. Leczy wszystko cudownie łatwo. Produkowany gdzieś w Rosji.
              Pojawiają się entuzjastyczne wpisy nieznanych pod nickami obcymi na forum ale
              wystarczy zerknąć na allegro (marzena132). Kuracja wyciągiem z kapusty w dawce
              terapeutycznej proponowanej przez kinga9917 to drobne 1941,21 zł.
              • kinga9917 Re: tak myślałam 27.10.05, 22:07
                Szanowna Teklo. Dlugo sie zastanawialam nad odpowiedzia na Twoj post. W skrocie
                chcialabym przedstawic swoja historie : od lat mialam problemy z miesiaczka i
                zmianami mastopatycznymi. Po kilku latach leczenia (niestety bezskutecznego)
                zaczelam szukac na wlasna reke sposobu rozwiazania problemu. W koncu udalo mi
                sie to dzieki znajomej ze Stanow, ktora polecila mi Indinol. Po 3 miesiacach
                stosowania preparatu zniknely powyzsze problemy! W celu rozwiania Twych
                watpliwosci dodam, ze ostatnio widzialam ten preparat na Allegro, gdzie jest
                dokladnie opisany, wiec mysle, ze warto sie tym zainteresowac.
                Pozdrawiam, Kinga.
                • tekla12 Re: tak myślałam 27.10.05, 22:33
                  Szanowna Kingo9917. Ja zastanawiać się nie muszę. W tym samym czasie dwie
                  nieznane na forum panienki piszą peany pochwalne na temat pigułek z kapusty,
                  które leczą cudownie wszystkie kobiece dolegliwości. Piguły zostały ukręcone za
                  wschodnią granicą i kuracją tą cudownością kosztuje ok. 1,5 tys. (za co?
                  kapusta i brukselka są tanie jak barszcz i tu i tam). Zaraz potem jedna z nich
                  wskazuje link na allegro, a druga okazuje się być czynnym na allegro
                  sprzedawcą. Śmierdzi mi to potwornie zgniłą kapuchą i mam nadzieję, że zanim
                  któraś naiwna duszyczka zainwestuje 1,5 tys przeczyta mój post i nie da się
                  naciągnąć.
                  • jolanda6 Re: tak myślałam 28.10.05, 13:17
                    Szanowna Teklo.to lepiej się zastanów i poczytaj na ten temat.Może dowiesz się
                    czegoś o indol-3-karbinolu,który jest głównym składnikiem tego preparatu.
                    zajrzyj do literatury światowej i przekonasz się,że tą zgniłą kapuche produkują
                    również za zachodnią granicą (USA)pod taką samą nazwą.Mnie to pomogło,poleciłam
                    to mojej koleżance,która mogła być już dzisiaj bez cycka i nie żałuje te 1,5
                    tysiąca złotych.
                    • tekla12 Re: tak myślałam 28.10.05, 13:59
                      Zaglądałam i widzę głównie oferty bazarkowe i różnicę w cenie 40 zł za
                      opakowanie w zależności od dystrybutora. Tu cytat:
                      Przy zamówieniu powyżej 100 zł rewelacyjna szwecka ściereczka AQUA CLEAN GRATIS!
                      Nie mam zamiaru dyskutować z pączkującymi nickami i podbijać tego wątku.
    • jolanda6 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 28.10.05, 13:05
      Droga kolezenko!!!
      Stosowałam ten preparat przez trzy miesiące....................
      wynik jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!
      gorąco polecam!!!!!!!!!!!
      • ap77 Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 30.10.05, 14:37
        Jezu, dziewczyny nie badzcie naiwne! Smieszne to i zalosne!
      • ob-gynaec Re: INDINOL NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!!!!!!??????? 30.10.05, 20:30
        Już na ten temat pisałem na innym forum.
        Nie wierzcie w cuda - ten preparat nie tylko nie wyleczy Was z infekcji HPV, ale
        również znacznie ogołoci Wasze kieszenie.
        To kolejne cudo z gatunku "lek na wszystko".
        Fakt, iż będzie sprzedawany bez recepty w slepach zielarskich świadczy o tym, że
        nie przeszedł wymaganych testów przedklinicznych i/lub klinicznych. Są dwie
        możliwości - albo producent w ogólne nie próbował takich testów przeprowadzać,
        albo wypadły one niekorzystnie. Cena zaś świadczy o chęci szybkiego zwrotu
        poniesionych kosztów - stąd ta "pseudokampania promocyjna" w gazetach i na
        forach internetowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka