Gość: aga IP: 3.5.* / *.chello.pl 24.09.02, 20:03 Czy ktoś o niej slyszał???????? - chcę tam zrobi IN VITRO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Nowa klinika w W-wie INVIMED IP: *.pkobp.pl 25.09.02, 09:03 Ona powstała zupełnie niedawno (może rok temu), na pewno nie mogą poszczycić się jakimiś statystykami. Podejrzewam, że nie maja wielkiego doświadczenia. Napisz ile kosztuje tam in vitro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa klinika w W-wie INVIMED IP: 3.5.* / *.chello.pl 25.09.02, 19:11 Wiem, że są drodzy - pobili nawet novum INV- ICSI - 5 500 Zamrożenie zarodków na 2 lata ~ 600 Leki - mówią, że ~ 2000 / Stosują Menogon POdanie rozmrożonych zarodków - 1200 Ważne jest to,że pracują codziennie, nie tak jak w Novum (bez niedziel i świąt) Ale , nie wiadomo jak im idzie, choc twierdzą, że ciąże już są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BACHA Re: Nowa klinika w W-wie INVIMED IP: *.waw.cdp.pl 27.09.02, 08:24 Witam, czy możecie mi podać adres i telefon lub tylko telefon do tej kliniki???? Musimy jutro koniecznie zrobic badania spermy. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa klinika w W-wie INVIMED IP: *.chello.pl 28.09.02, 13:27 Strona internetowa = www.invimed.pl tel. 606-37-00 Pracują tam do poźna!!! Więc napewno zdążycie Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nowa klinika w W-wie INVIMED IP: 213.25.94.* 08.11.02, 12:38 Polecam wszystkim badania nasienia w tej klinice koniecznie u dr FOUNDEZA robi znakomite opisy. Badania są b. skrupulatne. Polecam. Robiliśmy u niego badania jeszcze jak pracował przy szpitalu na Żelaznej, ale teraz jest w Invimedzie. Podobno mają super aparaturę i b. nowoczesne metody. Mój lekarz twierdzi, że mogą (do invitro) wyselekcjonować plemniki nie tylko pod względem morfologicznym, ale również GENETYCZNYM - to ważne. Badania i zabiegi są droższe niż w NOVUM lub GAMECIE (Łódź) sprawdzałam, ale ... dla pacjentów abonamentowych LUX MED-u mają zniżki na invitro i badania prenatalne!!!!!!!! Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: Nowa klinika w W-wie INVIMED IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 08.11.02, 13:25 czy wiesz jakiego rodzaju są to zniżki, brzmi kusząco Odpowiedz Link Zgłoś