Dodaj do ulubionych

tym razem zrobiłam test

14.11.05, 11:12
tydzień temu pisałam że nie mam @ale nie robie testu bo nie chcę się zawieść,
ale w 36 dniu cyklu z porannego moczu zrobiłam test i co?wyszedł negatywny, a
dzisiaj jest 41 dzień cyklu a @ jak nie ma, tak nie ma.I sama nie wiem co
robić?czy okres może się o tyle spózniać?a może coś nie tak z moimi hormonami?
pierwszy raz mi się zdarzyło żeby tak mi się wydłużył cykl.
Obserwuj wątek
    • aniela000 Re: tym razem zrobiłam test 14.11.05, 11:59
      acha nie napisałam jeszcze że dwa dni temu pojawił się u mnie śluz
      przypominający płodny, czyli rozciągliwy, przezroczysty.Dzisiaj już go nie
      ma,acha nie mam żadnych objawów ciąży.
    • baby21 Re: tym razem zrobiłam test 14.11.05, 12:29
      moze rzeczywiscie masz problem z hormonkami...ja miałam taki przypadek ze cykl
      raz wydłuzyl mi sie do 52dni i potem jak gdyby nigdy nic przyszła @..wyobraz
      sobie o czułam po takim opoznieniu....zbadaj hormonki....a i jescze jedno..a
      moze pozno owu miałas i wtedy tez test mogl nie wykryc zrob jescze raz lub od
      razu po co sie tak bawic idz na bete..pozdrwiam i zycze powodzenia
    • aniela000 Re: tym razem zrobiłam test 14.11.05, 16:45
      i znowu zrobiłam drugi test, dzisiaj wieczorem ale znowu nic nie wyszło.Chyba
      muszę pójść do gi, żeby mi powiedziała co się dzieje
    • mysiurek1 Re: tym razem zrobiłam test 15.11.05, 07:34
      2 może się tyle spóźnić, wiem, że nie pocieszy Cię to, ale tak bywa, to
      rzeczywiście jakieś przesunięcia hormonalne, u mnie najdłuższy cykl trwał 44
      dni.
      • aniela000 Re: tym razem zrobiłam test 15.11.05, 09:40
        a dzisiaj znowu nic, @ nie przyszła ale za to brzuch zaczyna mnie
        pobolelać.Szkoda myślałam że to ciąża, ale po zrobieniu tamtych testów wiem już
        że nie.Pewnie dzisiaj albo jutro dostanę.
        • aniela000 Re: tym razem zrobiłam test 16.11.05, 16:35
          dzisiaj 43dc i znowu @ brak, trzeciego testu nie robiłam bo nie mam na razie
          pieniędzy, ale czuję wewnętrznie że to nie ciąża.Szkoda że nikt mi nie
          odpowiada oprócz was dwóch.A to oczekiwanie jest okropne.
          • ma_inka Re: tym razem zrobiłam test 29.11.05, 16:41
            witaj i jak tam twoje poczynania? mam ten sam problem 35 dc i @ nie widac nie
            słychać ale zdarzały mi się takie opóźnienia do 52-56 dc i przychodziła
            normalna @. Ale to było już dawno bo 3 lata temu jak zaczęłam starania i to
            zapewne od stresu a teraz ??? Boję się zrobić test - bo po co - naturalnie nie
            mam szans skoro 2 inv nie pomogly ....
            • dagi73 Re: tym razem zrobiłam test 29.11.05, 21:24
              Nie wiem czy czytałyście mój post tydzień temu, wiec krótko streszczę. Wdzień
              planowanej @ lekkie plamienie i potem nic zero @, po tygodniu brak @ zrobiłam
              test /-/. Poszłam do gina i na usg miałam 3,5mm pęcherzyk ciążowy .Gin się tez
              zdziwił ze test ujemny, dał mi duphaston przez 5 dni i kazał jeszcze po tym
              odczekać 7 dni jesli nie będzie poronienia samoistnego to mam przyjść na
              ponowne usg / w ten piątek / . Ale co najdziwniejsze dzisiaj robiłam test i
              dalej negatywny a żadnego plamienia czy krwawienia nie miałam. Dziewczyny z
              forum doradziły mi betę ale troche krucho z kasą , więc czekam i nie wiem co o
              tym myśleć.
              • yskyerka Re: tym razem zrobiłam test 29.11.05, 21:49
                Bądź dobrej myśli. Mnie testy nie wychodziły, a pęcherzyk było widać. Mój
                lekarz stwierdził, że widocznie ten typ tak ma i następnym razem mam nie
                marnować pieniędzy na testy, tylko od razu iść na betę.
          • kuczina Re: tym razem zrobiłam test 30.11.05, 20:11
            cześć anielko niemartw się ja mam też taki sam problem jak ty ale ja byłam u
            lekarza i kazał mi się narazie nie martwić tylko na luzie próbować szkoda kasy
            i nerwów ja próbuję z mężem ale nic już tyle razy mnie wszystko zawodzi ale
            dałam sobie spokój lekarz powiedział po przebadaniu że jestem zdrowa że jest ok
            ale mam nieregularne cykle za 3miesiące jak dalej nic nie będzie mam przyjść da
            mi tabletki wyregulujemy cykl potem odstawie i do roboty twierdz ze się uda
            niemartw się kochana będzie dobrze.pozdrawiam!!!
            • magasi9 tym razem zrobiłam test 02.12.05, 22:03
              co prawda nie zrobilam (jeszcze) testu, ale chodzi mi to po glowie, jestem jak
              zegareczke od roku, 30 dni i @, dostaje najczescie 1 albo 2, ale mialam jeden
              taki dluzszy cykl 37, i zrobilam 2 testu i wpadlam w rozpacz, a objawy
              mialam "wszystkie", i teraz jestem twarda,
              czuje jednak ze @ nadchodzi, bo brzuszek boli, nie lubie tylko tak czekac
              moze to od stresu, bo mam ostatnio troszke, objawow zadnych nie mam, to znaczy
              sobie nic nie uroilam

Pozdrawiam, w ta piatkowa noc

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka