chaimbers 24.12.05, 02:00 Nie wiedziałem gdzie sie z tym zgłosić wiec wszedłem tu... Moje pytanie brzmi: czy zawsze podczas pierwszego stosunku seksualnego kobiecie leci krew? Wiadomo skad i dlaczego tylko chce wiedzieć czy zawsze tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaimbers Re: Pierwszy raz ... 24.12.05, 11:09 Ale jest to czyms spowodowane czy poprostu to normalne że nie zawsze tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maja28 Re: Pierwszy raz ... 24.12.05, 11:33 to, czy kobieta krwawi, czy nie, zalezy od budowy blony dziewiczej. czasami przy 1. stosunku nastepuje niewielkie krwawienie, czasami nie. to sprawa indywidualna. pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
karera Re: Pierwszy raz ... 25.12.05, 19:42 nie ponieważ niekiedy dochodzi tylko do naciągnięcia błony a nie do jej przerwania Odpowiedz Link Zgłoś
chaimbers Re: Pierwszy raz ... 26.12.05, 14:05 wiec zawsze!gdy nie krwawi znaczy że błona nie została zerwana a tylko naciągnieta? troche to dziwne czemu tak jest i co na to poradzić i czy da sie jakos ją przerwać? Czy to znaczy że kobieta jest teoretycznie nadal dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
aster74 Re: Pierwszy raz ... 27.12.05, 09:52 To znaczy, że mogła mieć tak zbudowaną błonę dziewiczą, że stosunek nie dawał krwawienia. Odpowiedz Link Zgłoś