Dodaj do ulubionych

Zabba- co u Ciebie????

22.02.06, 09:10
Troche się martwię o Ciebie marudo. Odezwij się...
Obserwuj wątek
    • zabbba Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 00:30
      Witaj - zbieram sily i do boju. W poniedzialek ide na usg i robie w przyszlym
      tygodniu inseminacje. POstanowilam tez , ze pojde do masazysty , ktory mnie
      wspaniale odprezyl i zastanawiam sie nad wyjazdem do sanatorium - nerwy juz nie
      te wiec wraz z kregoslupikiem postanowilam je podleczyc. Podobno Horyniec jest
      swietny - tani, piekne tereny i na rowerze mozna dodatkowo pojezdzic. Polecam
      goraco - kosztuje nie wiele, regeneracja sil pewna - raz bylam juz sie nie
      przejmuje, ze wiek nie ten (chociaz raz jestem na cos mloda smile) a w dodatku
      mozna zalatwic wszystko na zwolnionko , a pozniej na jesieni na spokojny
      urlopik . Musze takie rzeczy planowac , zeby kompletnie nie zwaroiwac ! A co u
      Ciebie ?
      • kkkkk4 Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 08:02
        Ty się przestań martwić wiekiem. Jakbyś mieszkała w innym kraju to akurat
        zaczynałabyś starania o dziecko. Ostatnio poznałam świetnego faceta z Arizony.
        Mówił, że jego siostra (lat 37) dopiero się zaręczyła i strasznie sie dziwił że
        my z meżem w wielu lekko po 30 jesteśmy małżeństwem. U nich 35 to nawet nie
        czas na początek zwiazku (wyjatkiem są mnożący się od dzieciństwa murzyni)- mam
        tam sporo znajomych i to sie potwierdza. Podobnie we Włoszech. Tam o dziecku
        sie myśli ok 40. Tylko we wschodniej europie takie ciśnienie, bo Białosrusinki
        w wieku 18 lat już biegają z wózkiem. Odpocznij sobie, wyjazd to świetny
        pomysł, poszalej na rowerku, poczytaj dobrą książkę i rusz do boju z mega
        siłą wink). U mnie na razie oczekliwanie na wynik drugiego cyklu z CLO. Miałam
        hiperstymulację, ale lekką. Tez wyjeżdzam na weekend, ale moja psychika siada...
        Pozdrawiam Cię serdecznie i powiem Ci jedno musimy walczyc i wierzyc ze sie uda!
        • waztre Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 08:39
          Zabba głowa do góry! Pamiętaj co Cie nie zniszczy to Cię wzmocni. To prawda, że
          teraz jest moda na pierwsze dziecko po 40, zwłaszcza na zachodzie. Wsród moich
          kolezanek wiele osób też późno zaszłow w ciążę. Jestem pewna, ze nam wszystkim
          się uda.
      • katka113 Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 12:19
        Najważniejsze, że masz perspektywy! Poniedziałek już niedaleko no i znowu się
        zacznie... Pozdrawiam, katka
    • zabbba Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 12:36
      tak, tak , ale zmarszczek przybywa... Nie chce mi sie wierzyc, ze to prawie 40-
      staka na karku (chyba jak nadejdzie to demonstarcyjnie ja zwlkcewazesmile. Wydaje
      mi sie, ze wygladam mlodo , ale to podobno tylko mi sie wydaje (moj maz
      twierdzi, ze fajnie miec zludzenia)- takie 20-latki ,rzeczywiscie daja mi ok
      40 - wiec to widac !!! Pocieszajace , ze tendencja swiatowa na starsze mamy
      rzeczywiscie jest i z tego biednego maluszka nie beda sie wysmiewac , ze babcia
      go do przedszkola odprowadza - jak to bylo kiedys ! Wiem , ze dzieci takie
      odmiennosci bardzo przezywaja. No poza tym chcialabym, aby mialy oparcie we
      mnie troszke dluzej , a nie tylko do 20-30 lat (choc w zasadzie do staniecia
      na nogi WYSTARCZY). Ale niech sie wreszcie pojawi , abym mogla sie
      WYKAZAC !!!!!!!
      • katka113 Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 12:52
        Ty nie rozmyślaj, tylko działaj. A zmarszczkami się nie przejmuj, trochę dłużej
        przed lustem, jakieś podkłady itp. i znowu młoda. Mój szwagier mówi o swojej
        żonie (a mojej siostrze), że wygląda tak samo jak przed 25 laty kiedy się
        poznali - tylko trochę więcej jej to zajmuje czasu (w łazience)smile W końcu może
        i my będziemy miały " z wiatrem". Byle nie za późno...
        • zabbba Re: Zabba- co u Ciebie???? 23.02.06, 13:20
          ale ja lubie z wami gadac smile) Wiesz co , a od Ciebie to wicher optymizmu wieje
          i nie ma co dobrze mi robi smile)))) a dzisiaj szczegolnie nie wolno sie
          zalamywac - bo may DZIEN DEPRESJI - no i co TLUSTY CZAWRTECZEK !!! hurrrra .
          Ja polknelam juz 3 paczuszki ,a odchudzanko oczywiscie od
          poniedzialeczku ... . Moze jak bede pelniejsza to mi sie zmarszczki
          wyprasuja ..hi, hi Czego i Wam godnie niniejszym zycze . Smacznego czawrteczku
          dziwczynki wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka