justysia111 22.02.06, 13:58 Witaj Paula.Zrobiłaś tą betę?Po co robisz te sikańce?Jeszcze było za wcześnie.Daj znak jak to wyszło.trzymam kciuki i czekam.trzymaj się.W razie czego pamiętaj,że masz mrozaki.Mnie też udało się za 2 razem.napisz co tam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mj78 Re: Paula 005!! 22.02.06, 14:09 no właśnie ja też czekam na wieści, a tu cisza ... paula005, odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
justysia111 Re: Paula 005!! 22.02.06, 14:13 Miejmy nadzieję,że brak wiadomości to dobra wiadomość.Jeżeli zagnieżdżenie wystąpiło późno to sikaniec nie wyjdzie.Ja sama jak oczekiwałam na wyniki bałam się zrobić ten test.Kiedy wyszła mi beta, w końcu bez strachu dla zasady zrobiłam sikańca, żeby obserwować jak pojawiają się dwie kreseczki.Mam nadzieje, że wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jam_30 do justysi 22.02.06, 14:21 sorki ze ja nie na temat, ale miałas podczas implantacji plamienia? bo ja dziś rano taki brązowe, a teraz rózowe. jestem 7 dni po transferze powiedzcie cos proszę Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 Re: Paula 005!! 22.02.06, 14:28 Właśnie rozmawiałam z dr.R Beta zerowa((( Już rano wiedziałam jak znów test pokazał jedną krechę. Dr zrobił mi jeszcze dla pewności USG i potwierdził, że jajniki się wyciszają czyli najprawdopodobniej rzeczywiście się nie udało. Był naprawdę zawiedziony, jeszcze raz pokazał mi zdjęcia zarodków i powtórzył, że na prawdę były bardzo dobrej jakości. Ale pocieszył, że mamy jeszcze sporo dobrych jakościowo zarodków także jakaś nadzieja jest. Teraz odpoczywam jeden cykl.A w kolejnym zgłaszam się zaraz po @. No cóż.....życie nie jest pełne róż((( Czy kiedyś mi się uda?(( Odpowiedz Link Zgłoś
justysia111 Re: Paula 005!! 22.02.06, 14:23 ja niestety nie miałam, ale wiem,że to częsty objaw implantacji, bo jak na okres to jeszcze za wczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś
justysia111 Re: Paula 005!! 22.02.06, 14:40 tak mi przykro, bardzo...dziś masz cięzki dzień, zbieraj powoli siły na kolejny raz.twoje dzieciątka czekają,to nieprawda, że mrozaczki sa gorsze, u mnie sie przyjęły.Paula pomyśl sobie,że to tamte dzieciaczki czekają na swoją mamusię.Wiem,że to trudno sobie tak ułożyć w głowie.Mi pierwszy transfer się nie przyjął.Źle się czułam po punkcji, miałam gorączkę.Pozatym może te dzieciątka nie były w stanie się jednak utrzymać.Ja teraz miałam wprowadzane 3 zarodki, 2 się utrzymały ,1 nie.Więc może genetycznie było a nimi coś nie tak.Trzymaj się ciepło, zbierz siły bo grunt to dobre nastawienie.Wiem,że łatwo się mówi.Ale nie masz wyjśćia.Super,że masz jeszcze dzieciątka, już niedługo zagoszczą pod twoim serduszkiem.całuję Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 Re: Paula 005!! 22.02.06, 15:26 Justyś, Dziękuję, że się do mnie odezwałaś Jesteś najlepszym dowodem na to, że z mrozaczkami też może się udać. Nie poddam się, ale nadzieja jest co raz mniejsza. To trudne chwile, ale przynajmniej nie będę w przyszłości żałowała, że nie walczyłam. Życzę Ci spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania Pozdrawiam. P. Odpowiedz Link Zgłoś
bacardi2003 Re: Paula 005!! 22.02.06, 18:49 paula trzymaj się dzielnie zbieraj siły, dzieciaczki czekają trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś