Dodaj do ulubionych

kurde - dół, bo plamie

28.03.06, 22:54
zamiast @ bardzo malo bardzo dziwnych plamiensad jasne rdzawe, prawie zlotesad
a ja juz chce moje badania i biegiem do dzieci!!!

taki brzydki wykres mam:
www.fertilityfriend.com/home/123675
i poklucilim sie, a nawet nie poklucilim, bo on nic nie mowil, tylko jak wywalilam wszystko to zadal durne pytanie dlaczego placze.
Obserwuj wątek
    • dooh2 Re: kurde - dół, bo plamie 28.03.06, 23:11
      no to d..., cholera, najbardziej wkurza to że my dążymy do czegoś poważnego a
      musimy użerać się z nieregularnymi cyklami, dziwnymi plamieniami i @. I tak
      cały czas pod góre. Ja juz mówie że byłabym pół zdrowsza gdyby te cykle jakies
      do rzeczy i @ normalne. A tak to jakas krótka @ (jak na mnie), przed-
      plamienia.. Tez nie mam siły czasem. Próbuje zająć się czymś innym.
    • dooh2 Re: kurde - dół, bo plamie 28.03.06, 23:22
      no i popłacz se, to pomaga, a co tam... I może dobrze, że faceci nie
      histeryzują razem z namismile Moj co miesiąc mówi: nie rycz! będzie dobrze!
      (ostatnio przez telefon z pracy jak chlipałam w słuchawkę: poczekaj z ryczeniem
      aż wrócęsmile Jakby on się do tego załamał to już nie wiem co by było..
      pozdr.
      Aga
      ps. I tak słyszymy się w kwietniu co nie?smile
      • dagps Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 09:06
        jasne mam nadziejeze to preludium przed @ i ze zaraz mnie zbadaja we wszystkie strony i w kwietniu oczywiscie patrzymy jak jest. jesli tylo dostane @
        • kociaczek22 Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 09:17
          Mądrala jestemsmile
          Ja odstawiam luteinę 1 kwietnia.
          Ciekawe, co sie umnie wydarzy po tych wszystkich prochachsmile
    • kociaczek22 Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 09:09
      Jasne, że to plamienie przed @. Nie ma innej opcji. Przeciez kwiecień jest nasz.
    • jolaa23 Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 14:09
      ja też tak miałam dół brzucha bolał i plamienie a teraz jest mały człowieczek;o)
      • dagps Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 19:59
        wiem juz, widzialamsmile
        ale kurcze, u mnie test byl tyle od ewentualnej owulacji (choc wykres nie wykazal) ze na pewno nie. chce swoje badania!sad((
        • krychaw Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 20:03
          dag-kobito tylko się nie załamuj przed samym kwietniem,bo kto nas zmobilizuje i
          będzie na duchu podtrzymywał? no? TOBIE nie wolno!no,nie pozwalam!!!
          • dagps Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 20:33
            eh, to wlasnie tak est z tymi silaczkami, ze w koncu i one padaja. ale nie na dlugo, obiecuje sie zregenerowac. troche potzrebuje takiego biadolenia, moze to taki pms? zawsze to ladniej brzmi niz pcos wink
            ciezko jest.
            • dooh2 Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 20:42
              no wygląda jak PMS!! smile wiosna idzie łatwiej moze bedzie, z górki czy cos..
              • dagps Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 20:57
                no ja mysle. zaraz mnie jeszcze opieprza w szpitalu ze jaks ie zaczely plamienia to nie zadzwonilam sie umawiac, ale plamienia to nie cykl, nie?
                zadaje sama sobie pytania na ktore nie raz odpowiadalam.
                bo chlop moj mnie wkurzasad
                • krychaw Re: kurde - dół, bo plamie 29.03.06, 21:36
                  to siup-wsiadaj na druciki... znaczy się rób na drutach buciki dla dziatek,bo w
                  kwietniu jak wszystkie zaciążymy,to będziesz w ramach prezentów rozsyłac nam
                  wszystkim.A chłop po to jest,żeby wkurzał czasami,bo inaczej nudno by było.A
                  tak poważnie-trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań.Głowa do góry-będzie
                  dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka